Kantoorinrichting met Flinders

Is jouw kantoor of bedrijfsruimte toe aan een nieuw interieur? Dan helpt Flinders Projects je graag. Wij zetten al jouw wensen om in een interieurconcept dat bij jouw organisatie past. Ook realiseren wij de inrichting van jouw entree, werkplekken, vergaderruimten en kantines.

Mogelijkheden bespreken?

We helpen u graag op locatie bij de inrichting van bijvoorbeeld uw kantoor, restaurant of hotel.

>Maartje
Maartje
Accountmanager Projecten België

Onze visie op kantoorinrichting

De functie van een kantoorruimte is de afgelopen periode verschoven. Als bedrijf wil je een plek creëren die het 'Clubhouse' gevoel heeft. Mensen ontmoeten elkaar hier graag en het is de optimale setting voor een werkoverleg. Wij geloven dat een kantoorinrichting meer is dan alleen het kantoormeubilair. Het gaat om de totale beleving. Wij willen, samen met jou, een inrichting creëren die past bij de identiteit van de organisatie. Hierdoor voelen mensen zich er prettig en kunnen effectiever werken. Het is onze passie om jouw wensen te vertalen naar een interieur dat past bij het bedrijf z'n identiteit en budget. Daarnaast nodigen wij je graag uit in onze Design Studio om alle moderne kantoormeubelen uit te proberen en nog meer inspiratie op te doen.

Waarom Flinders Projects?

  • Persoonlijke en professionele aanpak: wij luisteren naar jouw wensen en gaan voor een persoonlijke aanpak. Jouw merkidentiteit, voorkeuren en budget zijn voor ons het startpunt van de samenwerking.
  • Groot assortiment én voorraad: wij hebben een enorm magazijn in Amsterdam waardoor wij een grote voorraad aan designproducten hebben. Daardoor kunnen wij snelle levertijden hanteren.
  • Designstudio's in Zaandam (NL) en Gent (BE).

Designstudio's van Flinders

De designstudio's zijn bedoeld voor het ontvangen van interieurprofessionals (op afspraak) voor:

  • Stoffen en materialen
  • Inspiratie opdoen
  • Designproducten testen
  • Flexwerken

Benieuwd wat ons team voor je kan betekenen, of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Mail naar projects@flinders.be, bel naar +32 9 298 01 41 of laat je gegevens achter op ons contactformulier.

Door Flinders voltooide projecten

Flinders heeft de afgelopen jaren een groot aantal projecten uitgevoerd voor hotels, cafés en restaurants. Zo waren wij betrokken bij de (her)inrichting van Loetje (Bergen aan Zee), De Bajes (Amsterdam) en Van der Valk (Enschede). Voor een overzicht van alle projecten kijk je op de pagina projecten.

Meer dan 100.000+ producten in collectie

Vanuit Flinders Projects kunnen we een enorm breed scala aan producten leveren, dat het online aanbod van Flinders ruim overstijgt. Zo kunnen wij putten uit meer dan 100.000 vergaderstoelen, kantinestoelen, bureautafels, vergadertafels, kantinetafels en kantoorverlichting. Benieuwd naar onze merken? Bekijk dan alle merken.

Adresgegevens Flinders Projects

Flinders Design Studio BE
Schoonzichtstraat 25/204
9051 Gent, België
(T) +32 9 298 01 41
(E) projects@flinders.be
Geopend op afspraak