Kantoorinrichting met Flinders

Op zoek naar een nieuw interieur voor jouw kantoor of bedrijfsruimte? Dan ben je bij Flinders aan het juiste adres. Wij zetten al jouw wensen om in een interieurconcept dat bij jouw organisatie past. Daarnaast realiseren wij de inrichting van werkplekken, entree, vergaderruimten en lunchruimte.

Onze visie op kantoorinrichting

Het is erg belangrijk om een kantoor te voorzien van een juiste inrichting. Interieur heeft namelijk een grote invloed op medewerkers en de mensen die je op kantoor ontvangt. Wij geloven dat een kantoorinrichting meer is dan alleen het kantoormeubilair. Het gaat om de totale beleving. Wij creëren een inrichting die past bij de identiteit van de organisatie. Hierdoor voelen mensen zich er prettig en kunnen effectiever werken. Het is onze passie om jouw wensen te vertalen naar een interieur dat past bij jouw identiteit en budget. Daarnaast nodigen wij je graag uit in onze Design Studio om alle moderne kantoormeubelen uit te proberen en nog meer inspiratie op te doen.

Je kunt gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Neem nu contact op.

Mogelijkheden bespreken?

We helpen u graag op locatie bij de inrichting van bijvoorbeeld uw kantoor, restaurant of hotel.

>Maartje
Maartje
Accountmanager Projecten België

projecten

Kantoorinrichting laten verzorgen door Flinders

Je kunt bij Flinders terecht voor al uw wensen over jouw kantoorinrichting. Wij vertalen jouw wensen naar een concept. Om tot de perfecte inrichting van jouw kantoor of bedrijfsruimte te komen, zijn wij je van dienst met de volgende activiteiten:

 • Moodboard maken ter inspiratie
 • Proefplaatsingen van designmeubelen
 • Interieurplan opstellen inclusief tekeningen op schaal
 • Verlichtingsplan opstellen
 • Leveren en monteren van het meubilair door ons eigen transportteam
   

project

project

Waarom Flinders voor jouw kantoorinrichting?

 • Ervaren specialisten pur sang. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en geven gedegen adviezen rondom uw kantoorinrichting;
 • Dealer van meer dan 250 designmerken en 100.000+ interieurproducten. Complete collectie meubelen, verlichting en decoratieve accessoires die passen bij uw identiteit, wensen en budget;
 • Betrouwbaar & hulpvaardig. Wij zijn er om u te helpen. Dat betekent ook dat we eerlijk zijn over levertijden en garantietermijnen. Mocht een item onverhoopt niet bevallen, dan ruilen we het om voor wat anders. Daarnaast opereren wij onafhankelijk en zijn we niet gebonden aan een specifieke leverancier;
 • Persoonlijke benadering. Wij luisteren naar uw wensen en gaan voor een persoonlijke aanpak. Uw merkidentiteit, voorkeuren en budget zijn voor ons het startpunt van de samenwerking.

Inname tweedehands kantoormeubilair

Steeds meer bedrijven en instellingen verwachten dat zij gebruikte stoelen of tafels kunnen retourneren. Daarom biedt Flinders haar kantoor- en projectklanten de mogelijkheid tweedehands kantoormeubilair over te nemen. Tevens houden wij ons bezig met het controleren op gebreken, reinigen en eventueel repareren van het geretourneerde meubilair. Dit alles met het doel om tweedehands design meubilair geschikt te maken voor hergebruik. De komende jaren verwacht Flinders in toenemende mate tweedehands tafels, stoelen, kasten en banken uit onze projecten een tweede leven te kunnen geven en daarmee de afvalberg te verkleinen. Het uiteindelijk streven van Flinders is 100% hergebruik van het meubilair van de klanten aan wie wij leveren (voor zover het design merken betreft uit onze collectie). Met deze dienstverlening voor haar projectklanten geeft Flinders invulling aan het begrip circulair ondernemen.

Door Flinders voltooide projecten

Flinders heeft de afgelopen jaren een groot aantal projecten uitgevoerd voor bedrijven en instellingen. Zo waren wij betrokken bij de (her)inrichting van bedrijven als PWC, Vopak en ING Bank. Ook voor instellingen zijn wij actief. Wij zijn trots op onze bijdrage voor Teylers museum, Cobra museum en Theater de Maaspoort. Voor een overzicht van alle projecten kijkt u op de pagina Interieurprojecten.

Kantoorinrichting

project-flinders

project-flinders

Kantoormeubels voor uw kantoorinrichting

Bij Flinders leggen we de nadruk op moderne kantoormeubels. Met als voorwaarde dat deze comfortabel, betaalbaar en origineel zijn. Bent u dus op zoek naar design kantoormeubilair, dan bent u bij Flinders aan het juiste adres.

Adresgegevens Flinders
Flinders Winkel
Affuitenhal 10
1505 RE Zaandam
(T) 020 - 3030630

Openingstijden Winkel:
Elke dag van 10:00 uur – 18:00 uur

Meer dan 100.000+ producten in collectie

Flinders is de officiële dealer van meer dan 250 designlabels. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 100.000 vergaderstoelen, kantinestoelen, bureautafels, vergadertafels, kantinetafels en kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.

projecten