Populaire adviesartikelen

 
De ideale eethoek
De ideale eethoek: wat zijn de basisregels? Hoe hoog moet de eettafel zijn en wat zijn de beste verhoudingen?
Lees meer
 
Slimme tips voor het inrichten van kleine ruimtes
Of je nu in een paleis woont of in een schoenendoos, de truc is om meer uit je kleine ruimte te halen. We geven je een tiental slimme tips.
Lees meer
 
5 x Tips om van de hal een grande entree te maken
De entree is het visitekaartje van je huis. Het is vrij eenvoudig om een uitnodigende hal te creëren. Ontdek vijf tips die jou helpen om je hal te laten
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
De ideale eethoek
De ideale eethoek: wat zijn de basisregels? Hoe hoog moet de eettafel zijn en wat zijn de beste verhoudingen?
Lees meer
 
Back to work? 3 x inspiratie voor je werkplek inrichten
Back to work (of school)? Van Scandinavisch tot industrieel en retro: met deze dosis inspiratie richt jij de ideale werkplek voor jezelf of je kind in. Aan de slag!
Lees meer
 
Buiten dineren: alles voor de eethoek in je tuin
Hoe fijn is buiten dineren? Met deze tuinstoelen, tuintafels en tuinverlichting creëer jij de ideale eethoek in jouw tuin en geniet je geheel in stijl van je diner.
Lees meer
 
Alles voor het dekken van de perfecte paastafel
Inspiratie nodig voor het dekken van de perfecte paastafel? Met deze producten dek je jouw paastafel helemaal in stijl én zit je er paasbest bij. Aan de slag!
Lees meer
 
Kersttafel dekken in kleurrijke stijl
Dompel jij je kersttafel het liefst onder in vrolijke kleuren? Dan word je gegarandeerd blij van deze kersttafel met opvallend mooie en toch subtiele kleuren.
Lees meer
 
Kersttafel dekken in klassieke stijl
Op zoek naar de ideale kersttafel in een klassiek jasje? Met deze tafelaccessoires geef jij je tafel in een handomdraai een klassieke uitstraling.
Lees meer
 
Kersttafel dekken in Scandinavische stijl
Geef jij je kersttafel graag een Scandinavische uitstraling? We geven jou inspiratie om de kerstafel in je favoriete stijl te dekken met bijpassende accessoires.
Lees meer
 
Zo breng je het fijne buitengevoel naar binnen
In de zomermaanden brengen we meer tijd buiten door. Haal jij dat fijne buitengevoel ook graag naar binnen? We geven je een drietal tips.
Lees meer
 
Zo richt je de ideale thuiswerkplek in
Thuiswerken speelt een steeds belangrijkere rol. Het inrichten van de thuiswerkplek verdient de nodige aandacht. Hoe richt je de werkplek goed in? We leggen het uit.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…