Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Kvinde collectie Kvinde collectie

Fauteuils Fauteuils

Lampen Lampen

Rikke Rikke

Sorteren op 1-36 van 57 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 57 producten Terug naar boven

Nuuck staat voor betaalbare luxe in huis

Nuuck draait eigenlijk om New Nordic design met een knipoog naar het verleden. Om te beginnen bij de naam van dit merk. Nuuck verwijst namelijk naar de hoofdstad van Groenland: Nuuk. In Groenland is veel moois te zien en van alles te ontdekken. De inspiratie die in dit land op is gedaan, verwerken de ontwerpers met veel enthousiasme en plezier in de producten. Ze hebben een enorme passie voor de wonderschone natuur van dit land en deze mooie elementen voeren ze in kleine of grote getalen door in hun ontwerpen. De meubels en lampen zijn onvoorspelbaar en verrassend en spelen in op de laatste trends in designland. Dat komt ook terug in de kleuren, stoffering en gebruikte materialen. Een knipoog naar het verleden zien we vooral terug in de vormentaal en het ontwerp van vroeger die ze dan op schitterende wijze in een nieuw jasje weten te steken.

Het milieu is belangrijk voor Nuuck

Tijdens het ontwerpen en produceren van elk product, houdt het team achter dit merk rekening met de omgeving. Het uitgangspunt van een product is dan ook om meubels en lampen voor het leven te maken. Is het product toch op zijn eind? Dan kunnen ze de materialen van deze producten hergebruiken en er nieuwe producten van maken. Dat betekent dat ze het milieu op deze manier zo min mogelijk belasten. De meubelindustrie staat wel bekend als een van de meest vervuilende industriële van de wereld. Producten worden gemaakt en belanden na verloop van tijd vaak op de schroothoop. Volgens Nuuck is dat niet meer van deze tijd en daarom kijken ze bij elk product hoe ze dit op een duurzame manier op de markt kunnen brengen. Ze gebruiken bijvoorbeeld oude petflessen voor het maken van vloerkleden met als doel om de producten als grondstof voor een nieuw product te kunnen gebruiken.

Nuuck bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nuuck. Dat betekent dat wij alle producten van Nuuck kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Nuuck en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Nuuck. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.