POLSPOTTEN vazen

Met een POLSPOTTEN vaas geef je een bos bloemen nét de extra aandacht die het verdient. Want hoe mooi het boeket ook is dat je van je buurvrouw, schoonmoeder of vriendje hebt gekregen, met een POLSPOTTEN vaas is het pas echt een eye-catcher. Dankzij hun speelse, ronde vormen en opvallende kleuren vullen deze vazen onmiddellijk de ruimte. Je hebt de keuze uit witte, blauwe, groene tot gouden vazen. Als je voor een design vaas van POLSPOTTEN valt, heb je veel keus uit afmetingen en vormen. Er is dus altijd een POLSPOTTEN vaas die niet alleen bij jou, maar ook bij jouw interieur past. Want met de opvallende POLSPOTTEN vaas heb je eigenlijk geen bloemen meer nodig. Vooral de POLSPOTTEN Graphic Luster vaas en de POLSPOTTEN Coral vaas zijn ongekend populair.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 55 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 55 producten Terug naar boven

POLSPOTTEN: Nederlands design met humor

Hoewel POLSPOTTEN niet meer weg te denken is uit het rijtje Nederlandse designers, bestaat het bedrijf nog geen dertig jaar. In 1986 werd POLSPOTTEN opgericht in Amsterdam. Zelf noemt het merk zich vernieuwend en onconventioneel. En daar zijn wij het helemaal mee eens. De ontwerpen van POLSPOTTEN staan goed in huizen en horeca maar ook in etalages, zakelijke ruimtes en zelfs de universiteit. Ook al is POLSPOTTEN een merk van Nederlandse afkomst, je ziet de spraakmakende ontwerpen van dit merk inmiddels over de hele wereld. Dit is niet alleen te danken aan de unieke designs maar ook aan de vele bijzondere samenwerkingen met bekende ontwerpers. Met een POLSPOTTEN vaas haal je, behalve een hele mooie vaas, ook een Dutch Design vaas in huis. Wat dacht je van de POLSPOTTEN Oily vaas, de POLSPOTTEN Ball Body vaas of de POLSPOTTEN Coral vaas?

Fleur je humeur op met een design vaas

Welk humeur je ook hebt, welk seizoen het ook is, er is altijd een POLSPOTTEN vaas om je op te fleuren. Bijvoorbeeld de POLSPOTTEN Steps vaas l. Steps omvat namelijk verschillende treden die samen een unieke vaas vormen. De subtiele kleurovergang maakt de POLSPOTTEN Steps vaas l tot een vaas dat eigenlijk in ieder interieur wel zijn plekje vindt. Qua kleuren kun je kiezen uit stemmig grijs, zonnig geel of rustiek groen. Net waar je zin in hebt. Een groot favoriet is de POLSPOTTEN Graphic Luster vaas M. De design vaas is absoluut een blikvanger in jouw woonkamer en daarnaast ook hartstikke betaalbaar! De POLSPOTTEN Ball Body heeft voor de liefhebber ook een mooie bloemenprint, en een opvallende elegante hals. Maar voor wie liever bloemen in dan op de vaas heeft, is deze vaas ook in groene en blauwe tinten te koop. Keuze zat, dus!

Diepte in de POLSPOTTEN vaas

Wel bloemen, maar geen kleuren? Ga dan voor de POLSPOTTEN 3D Rose vaas, waar het reliëf je tegemoet bloeit. Een boeket rode rozen zal prachtig afsteken bij de witte vaas. Als je stiekem helemaal niet van bloemen houdt, is dePOLSPOTTEN Oily vaas het beste excuus om een vaas te kopen. Ook zonder bloemen misstaat deze design vaas niet, en dankzij de behoorlijke afmetingen is het op zichzelf al een ornament. Zo zie je dat er altijd wel een reden is om voor een POLSPOTTEN vaas te kiezen, ook als je niet vaak een boeket op tafel zet. In één aankoop meteen vier bijpassende vazen kopen? Dan zit je goed met de POLSPOTTEN Roman vazen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je favoriete kleurencombinatie uit te kiezen. Voor welke Dutch Design vaas ga jij?

POLSPOTTEN vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van POLSPOTTEN. Dat betekent dat wij elkePOLSPOTTEN vaas kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke POLSPOTTEN vaas en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast vazen heeft POLSPOTTEN onder andere ook prachtige lampen en krukjes.