Naar boven

Jongerius x Vitra

Hella Jongerius werkt regelmatig samen met Vitra. Inmiddels hebben Vitra en Jongerius samen al een behoorlijk gevarieerde collectie meubilair en woonaccessoires gecreëerd. Zo ontwierpen ze ter ere van het Nederlandse polderlandschap een nieuw soort poldermodel: de Vitra Polder Compact bank. Het in principe lage model varieert lichtelijk in hoogte terwijl de kleuren van de verschillende kussens subtiel van elkaar afwijken. Zie daar het polderlandschap. Naast de indrukwekkende Poldercollectie maakten Jongerius en Vitra nog een aantal andere kleine maar minstens zo fijne woonaccessoires. Zo is de Elephant muismat een fijne partner tijdens de lange laptopsessies.

Hella Jongerius bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Hella Jongerius. Wij hebben veel op voorraad en kunnen over het algemeen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden. Ben je op zoek naar een specifiek product van Hella Jongerius en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 03 808 37 05 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of contacteer ons via chat of e-mail. Wij staan graag voor je klaar.    

Flinders klanten beoordelen de producten van Hella Jongerius gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.