Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Servies Servies

Woonaccessoires Woonaccessoires

Tafelaccessoires Tafelaccessoires

Meubels Meubels

Keukenaccessoires Keukenaccessoires

Sorteren op 1-36 van 340 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 340 producten Terug naar boven

Bijzonder toegankelijk design

Het 70 jaar oude Broste Copenhagen heeft haar hoofdkwartier uiteraard in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Kopenhagen is een belangrijk centrum in de wereld van het design. Niet alleen in Scandinavië, maar vanuit de hele wereld. Het is dan ook niet gek dat ook Broste Copenhagen hier opgericht is: Broste Copenhagen wil namelijk ontwerpen maken die niet alleen een niche publiek van designliefhebbers aanspreken, maar die voor veel mensen toegankelijk zijn. Dit alles doen ze terwijl ze tegelijkertijd uitgesproken en elegante designs produceren, die toegankelijk zijn maar toch opvallen. Broste Copenhagen combineert dus van alles en houdt ten alle tijden de kwaliteit en originaliteit hoog. Met een ontwerp van Broste Copenhagen haal je een bijzonder stukje design in huis. Of dit nou gaat om een vaas, mok of spiegel.

Servies van je dromen

Een van de vele dingen waar het Deense Broste Copenhagen in uitblinkt, is het ontwerpen van prachtig Scandinavisch servies. Er is dan ook een prachtige collectie servies van het Deense merk verkrijgbaar bij Flinders. Het Broste Copenhagen servies bestaat uit hele collecties. Update je huis bijvoorbeeld met een Broste Copenhagen theepot of Broste Copenhagen mok. Het merk neemt je mee naar de Scandinavische kust met de prachtige gekleurde serviessets die zij hebben uitgebracht. Kijk bijvoorbeeld naar de Nordic Sand ontbijt serviesset die doet denken aan een Scandinavisch strand. Of waan jezelf aan de zee met de Nordic Sea diner serviesset. Om wat voor eetmoment het ook gaat en hoe jouw ochtend- of avondritueel er ook uitziet, met dit Deense servies is elk eetmoment een stuk fijner én stijlvoller.

Broste Copenhagen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Broste Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten van Broste Copenhagen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Broste Copenhagen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Broste Copenhagen. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.