10 artikel(en)

 

Hoe combineer ik kleuren in mijn interieur?

Kleur is van grote invloed op het totaalplaatje van je interieur. Maar welke kleuren passen bij elkaar? En hoe kun je ze combineren? Flinders legt het je uit!
> Lees verder
 

Betekenis kleuren

Kleuren combineren kan lastig zijn. Welke kleur past het best in jouw interieur? Flinders legt je de betekenis van kleuren uit en wat het met je interieur doet.
> Lees verder

Got the blues

Blauw? In je huis? Gastblogger Kiki had eerst haar twijfels totdat ze sfeerfoto's zag van blauwtinten in het interieur. Lees hier waarom blauw juist in huis hoort!
> Lees verder
 

Wit, witter, witst

Wit is een onmisbare 'kleur' in het interieur. Gastblogger Merel laat zien hoe je met witte designproducten je huis omtovert tot een stijlvolle oase van rust.
> Lees verder
 

5 x Kleurenschema voor je interieur

Flinders laat aan de hand van vijf kleurenschema's zien hoe je diverse kleuren kunt benutten om een stoer, zacht, strak of colourblocking interieur te creëren.
> Lees verder
 

Snapshot: Mogguh... Mint!

Vrolijk wakker worden. Dat doe je als je omgeven wordt door de kleur mint! Bekijk de collage voor de mooiste designproducten in deze rustgevende en frisse tint.
> Lees verder
 

Dit kan kleur voor jouw huis betekenen          

Kleur is waarschijnlijk de snelste en makkelijkste make-over voor je huis. Het haalt je hele interieur op, laat het spreken en brengt het tot leven. Lees en leer!
> Lees verder
 

Mei kleurt poeder pink

Roze heeft veel verschillende mooie tinten, maar wij gaan deze maand voor zacht en poeder roze.
> Lees verder
 

Maart Purple Paars

De maand maart zetten we in het teken van de kleur paars. Om je te inspireren hebben we de mooiste paarse items bij elkaar gezet.
> Lees verder
 

Get the look: pastelkleuren in huis

Pastelkleuren: zijn ze nou trendy of tijdloos? Wij durven te stellen dat een dosis pasteltinten ieder huis goed doet. Lees alles over pasteltinten in je huis.
> Lees verder

10 artikel(en)

Naar boven