Marcel Wanders

De designstudio Marcel Wanders bestaat niet alleen uit Wanders zelf, maar uit een heel team van mensen met verschillende achtergronden. Die grote verscheidenheid aan persoonlijkheden, talenten en expertises wordt ingezet om de designwereld een stukje humaner te maken. Waar veel ontwerpers hun eigen visie compromisloos laten prevaleren in hun uiteindelijke ontwerpen, tracht Marcel Wanders elk ontwerp te centreren rond de mens an sich. Dat betekent dat zijn ontwerpen een goede balans tussen comfort, romantiek en fantasie herbergen. Deze unieke aanpak blijft niet onopgemerkt. Zo won Marcel Wanders verschillende designawards waaronder de ELLE Decoration International Design Award. Daarnaast is zijn werk te bewonderen in het MoMA in New York, het Victoria and Albert Museum in Londen en het Stedelijk Museum in Amsterdam.

Sorteren op

1-36 van 161 producten

Uitnodigend en comfortabel meubilair

Samen met zijn team gaat Marcel Wanders samenwerkingen aan met verschillende bekende designlabels. Hierbij staat wederzijds respect hoog in het vaandel. Door het DNA van zowel het designlabel als Marcel Wanders mee te nemen in het ontwerpproces ontstaan elke keer weer verrassende, innovatieve producten. De designstudio Marcel Wanders werkt bijvoorbeeld regelmatig samen met Moooi waarvan Marcel Wanders zelf medeoprichter is. In het meubilair dat voortkomt uit deze samenwerking zien we zijn op de mens gerichte manier van ontwerpen duidelijk terug. Fauteuils zoals de Nest fauteuil en de Cocktail fauteuil nodigen duidelijk uit tot het inlasten van een welverdiend, ontspannen rustmomentje.

Alessi x Marcel Wanders in de keuken

Marcel Wanders ontwerpt echter niet alleen meubilair, maar ontfermt zich ook over de keuken. Zo kwam, in samenwerking met het Italiaanse Alessi, de Alessi Circus collectie tot stand. In deze collectie keukenservies vind je alles wat je potentieel nodig kunt hebben in de keuken terug in een vrolijke, kwalitatief hoogwaardige uitvoering. Hierbij kun je denken aan bordjes, schaaltjes in verscheidene formaten, kommen, dienbladen, voorraadpotten, mokken, een flessenhouder en nog veel meer! De collectie ontwerpen van Marcel Wanders is daarmee een gevarieerde verzameling van verschillende meubels en woonaccessoires die voor ieder wat wils biedt.

Marcel Wanders bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Marcel Wanders. Wij hebben veel op voorraad en kunnen over het algemeen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden. Ben je op zoek naar een specifiek product van Marcel Wanders en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 03 808 37 05 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of contacteer ons via chat of e-mail. Wij staan graag voor je klaar.    

Flinders klanten beoordelen de producten van Marcel Wanders gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 4 beoordelingen.

Naar boven