Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Woonkamer Woonkamer

Werkkamer Werkkamer

Stel je eigen kast samen Stel je eigen kast samen

Badkamer Badkamer

Sorteren op 1-36 van 190 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 190 producten Terug naar boven

Kenmerkend voor String Furniture

De Zweedse architecten Nils en Kajsa Strinning hebben String in 1949 ontworpen. Het flexibele en kenmerkende kastensysteem werd een van de grondleggers van modern Scandinavisch design. En dat is niet verrassend. Het minimalistische ontwerp van de lichte planken en de slanke zijpanelen maakt de kast ontzettend functioneel. Het is in alle richtingen uit te breiden en past daarom in elke ruimte, groot of klein. Doordat het een modulair systeem is, is het praktisch in het transport en zeer eenvoudig te monteren. Niet voor niets is String de afgelopen zestig jaar een wereldwijd succes geworden.

Naar eigen wens samenstellen: String System

Het String System is een ongelooflijk veelzijdig kastensysteem. Elk onderdeel is goed doordacht en beschikbaar in vele kleuren en materialen. De afmetingen zijn al sinds 1949 hetzelfde. Hierdoor kun je een kast van String altijd weer herbouwen, aanpassen en uitbreiden. De planken zijn 58 of 78 centimeter lang en 20 of 30 centimeter breed. Ze zijn verkrijgbaar in berken, eiken, walnoot, wit, grijs en zwart. De panelen zijn 75 of 200 centimeter lang en verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en grijs. De keuze is enorm! Je kunt eenvoudig je eigen wandkast ontwerpen en diverse elementen gebruiken zoals dressoirs, leesplanken, tijdschriftenrekken en bureaubladen. Succes verzekerd.

Multifunctionele wandkasten

De String Pocket is het meest eenvoudige product van String. Bestaande uit twee korte zijpanelen en drie planken is het een multifunctionele wandkast. Het maakt niet uit in welke ruimte je deze wandkast plaatst, overal is hij mooi en functioneel. Maar String zou String niet zijn als je de Pocket niet zou kunnen uitbreiden. Met een tweede set van de String Pocket nemen de mogelijkheden alweer exponentieel toe. Kies je voor een uitbreiding in de hoogte of voor een uitbreiding in de breedte? Als je opzij gaat uitbreiden kun je voor vier panelen en zes planken kiezen om twee of drie kolommen te maken. Daarnaast heeft de Pocket extra vrolijke kleuren als geel, roze en koper.

String Furniture bij Flinders

Flinders is officieel dealer van String. Dat betekent dat wij alle String kasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kast van String en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij String. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw kast van String veilig en vertrouwd online bestelt.