• Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

LEFF Amsterdam Tube: multifunctionele buizen

Eén illustratief voorbeeld van het resultaat van zijn onconventionele, chaotische ontwerpmethode is de LEFF amsterdam Tube collectie. De ontwerpen uit deze collectie zijn zowel functioneel als esthetisch. Door een buis als basis te nemen voor deze collectie, ontwierp Piet Hein Eek een bluetoothspeaker en een klok die qua uitstraling bijzonder veel op elkaar lijken. Door de lange, glimmende metalen buizen worden beide namelijk een kunstobject op zichzelf. Zet ze naast elkaar en geniet van al die uren mooie muziek.

Sloophout op de muren

Omdat het sloophout zó iconisch is voor het werk van Piet Hein Eek, heeft de ontwerper als eerbetoon aan dit karakteristieke materiaal een collectie sloophoutbehang gelanceerd. Dit betekent gelukkig niet dat je een stel houten planken met behanglijm aan de muur hoeft vast te maken. Doordat de fotoprint in hoge resolutie op het behang is afgedrukt, tover jij de wanden van jouw woning binnen een handomdraai om in een landelijk ogend decor.

Piet Hein Eek bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Piet Hein Eek. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Piet Hein Eek en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.