Flinders is projectdealer

Flinders Projects helpt professionals in de interieurbranche bij het inrichten van mooie en functionele ruimtes. Wij adviseren bij het uitzoeken, kopen en plaatsen van designmeubilair, - verlichting en -accessoires. Ook organiseren we trainingen en trips om elkaar te ontmoeten en inspireren. Flinders Projects is officieel leverancier van meer dan 500 merken. Dit zijn er meer dan je momenteel online kunt vinden. Een greep uit onze collectie designmerken voor de projectmarkt:

Designmerken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan 150 internationale designmerken. Achter elk van deze topmerken schuilt een bijzonder verhaal. Het Deense Hay, bijvoorbeeld, werd in eerste instantie als fashion furniture merk neergezet. Meer dan tien jaar na de lancering van Hay is dit topmerk uitgegroeid tot één van de autoriteiten op het gebied van Scandinavisch design en heeft onder andere het Nederlandse ontwerpersduo Scholten & Baijings diverse ontwerpen geleverd. Naast dit Scandinavische topmerk, vind je prachtig minimalistisch design van Muuto, Normann Copenhagen en Ferm Living. Het Finse Secto Design en de Deense merken Carl Hansen & Søn, &tradition en Louis Poulsen passen logischerwijs ook helemaal thuis in het soort design uit deze regio van Europa. De meubels, lampen en accessoires van deze merken zijn stuk voor stuk echte pronkstukken in je woning.

En wat dacht je van het Italiaanse verlichtingslabel Flos? Dit topmerk heeft als familiebedrijf zijnde een rijke historie en al evenveel prachtige ontwerpen op de markt gebracht. Bij dit merk ben je aan het juiste adres voor unieke lampen van de hand van onder andere Philippe Starck en Jasper Morrison. De Italiaanse merken Artemide en Luceplan hebben ook prachtverlichting die elke ruimte in jouw woning eenvoudig wat extra sfeer geven. Het Italiaanse Kartell typeert zich vooral door de kunststof producten die zij op de markt brengen. Dit merk heeft dan ook al enkele designklassiekers op haar naam staan, zoals de stoelen uit de Louis Ghost en Masters series. Maar ook het Zwitserse Vitra heeft naam en faam gemaakt in de designbranche. Hoewel een groot deel van de collectie bestaat uit ontwerpen van Charles en Ray Eames, werkt dit topmerk ook met Nederlandse talenten.

Met de producten van het Franse Fermob en het Britse Tom Dixon geef je je interieur eenvoudig een finishing touch. In hun assortiment vind je pronkstukken voor in en rondom je woning. Zo zit je er binnen en buiten stijlvol bij met producten die je elke dag een beetje blij maken. En dat is logisch, als je de producten ziet. Uiteraard mogen de topmerken van eigen bodem ook niet ontbreken in dit rijtje. Denk bijvoorbeeld aan Moooi en Arco. Met beroemde ontwerpers als Marcel Wanders en Bertjan Pot achter zich hebben deze topmerken ervoor gezorgd dat Dutch design ook internationaal steeds populairder wordt. Het succes van een topmerk wordt grotendeels bepaald door de ontwerpers die hun naam aan het label verbinden. Daarom besteedt Flinders ook veel aandacht aan de mensen achter een ontwerp: de topdesigners.