Design buitenlampen

Buitenverlichting is er in veel verschillende soorten. Zo is er functionele buitenverlichting, om bijvoorbeeld het tuinpad of de buitenwanden te verlichten. De Philips Flagstone buitenlamp is voor dit laatste een mooie keuze. Maar ook voor zwoele zomeravonden hebben we bij Flinders prachtige verlichting voor buiten. Zo maak je gezellige sfeer met de Bella Vista buitenverlichting van Seletti. Op deze pagina vind je nog veel meer bijzondere buitenverlichting, van bekende design labels als Foscarini, Luceplan, Fatboy, Fermob en nog veel meer. Flinders rekent geen verzendkosten in de gehele Benelux!

Lees verder »
 • Gratis bezorging (NL & BE)
 • Avond- en weekendlevering
 • Binnen 30 dagen retourneren

Op deze pagina 100 van de 167 resultaten

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Op deze pagina 100 van de 167 resultaten

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Buitenverlichting van bekende merken

We hebben Buitenverlichting van bekende designmerken als Bloom! HollandLuceplan, Flos, Fermob en Foscarini. Wat dacht je van de Bloom Pot Bloempot van Bloom! Holland, de Pod Lens hanglamp van Luceplan of de Flowerpot buitenlamp van &Tradition? Buitenverlichting vind je hier in ruime mate. Flinders is oficieel dealer van een groot aantal merken in design lampen. Wij garanderen je de beste service, zoals je die gewend bent van de verlichtingspeciaalzaak. Flinders heeft 100% originele lampen. Bij ons vind je geen namaak. Flinders is dealer van:

We zijn altijd op zoek naar de leukste en mooiste buitenlampen. We breiden ons assortiment voortdurend uit. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Decoratief versus functioneel

Hoe je een buitenlamp kiest, is gelukkig niet een hele lijst van stappen. Je bepaalt je aanschaf op basis van een paar eisen. Je hebt per slot van rekening een buitenlamp nodig. Bekijk van tevoren of je een stroomaansluiting hebt en of je deze eventueel kan aanleggen. Dat scheelt weer wanneer je al een lamp hebt gekocht en het blijkt dat je de lamp niet kunt aansluiten. Bedenk daarna wat je met de lamp wilt gaan doen. Dient het als decoratieve buitenlamp of is hij voor functioneel gebruik?

Een decoratieve lamp is bijvoorbeeld een lamp met een bijzondere vormgeving en waarbij gericht licht uitstralen op de tweede plek staat. Zo is de Edison the Petit tafellamp van Fatboy een decoratieve lamp. De lamp heeft daadwerkelijk de vorm van een lamp met lampenkap en straalt in zijn geheel licht uit. Foscarini’s Outdoor Gregg lijkt op een ei met een steuntje. Deze lamp is er in drie maten verkrijgbaar. Drie verschillende maten bij elkaar geeft een leuk effect in de tuin. De Yoyo buitenlamp van Authentics lijkt op een jojo, maar dan flink vergroot en dient tevens als bijzettafel. Zelfs het touwtje waarmee je een normale jojo laat spinnen, zit eromheen gewikkeld. De designs van deze buitenlampen zijn kortom niet wat je gewend bent.

Functionele buitenlampen zijn gericht op vooral de functie: licht uitstralen. Maar dit betekent niet dat er geen aandacht is besteed aan de vormgeving. Vooral niet bij een functionele design buitenlamp. Een buitenlamp moet er namelijk wel aantrekkelijk genoeg uitzien, wil je hem in je tuin hebben. Een voorbeeld van een functionele buitenlamp is de Bloom Pot van Bloom!. Dit is een dubbelwandige bloempot die licht uitstraalt en waarin je planten kunt zetten. Deze bloempotlamp is er in verschillende kleuren. Met deze buitenlamp zou je een mooie plant in de spotlight kunnen zetten. Hier is ook een kruk van, de Bloom Stool kruk, waar je echt op kunt zitten. Die kruk is er ook in meerdere kleuren te krijgen. De Bloom Stool kruk is handig als je graag buiten wilt zitten en het niet te koud is. Een gezellige buitenlamp is dan wel zo fijn. De Solar Outdoor buitenlamp van Foscarini is een mooie functionele buitenlamp. Het is een halve bol met een platte bovenkant waardoor je hem als bijzettafel kunt gebruiken. Er is rekening gehouden met het licht en daarom schijnt dit juist naar beneden in plaats van naar boven.

Ter conclusie: decoratieve buitenlampen zijn vaak bedoeld om een speels effect te creëren in je tuin. Eigenlijk hebben ze een dubbele functie: decoratie en licht uitstralen. Functionele buitenlampen zijn vooral gericht op verlichten. Vaak hebben buitenlampen een dubbele functie en dienen ze als decoratie- en functieverlichting.

Vragen over Buitenverlichting? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke Buitenlamp. Welke materialen en kleuren zijn voorradig, wat is de exacte doorsnede van de lamp? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Bij Flinders vind je de leukste buitenlampen:

 • Buitenlampen
 • Buitenverlichting
 • Moderne buitenlampen
 • Design buitenlampen
 • Luxe buitenlampen
Bewegingssensor
Naar boven