Naar boven
Sorteren op

1-36 van 370 producten

Kindermeubels van bekende merken

Kindermeubels hebben we genoeg. Flinders is officieel dealer van een groot aantal merken in kindermeubels en speelgoed. Wij garanderen je de beste service zoals je die verwacht van de woonspeciaalzaak. Flinders heeft 100% originele producten. Bij ons vind je geen namaak. Wij hebben verschillende soorten kindermeubels van hout, metaal en kunststof in alle kleuren van de regenboog. Houdt je kind van rood, blauw of geel? Geen probleem, we hebben prachtige kinderlampen, kinderstoelen en kindertafels in allerlei kleuren. Flinders is dealer van:

&Tradition Gispen Home
Areaware House Doctor
Artemide Kartell
Ferm Living KEK Amsterdam
Foscarini Magis – Me too collection
Fritz Hansen Mr Maria
  Vitra

Vragen over kindermeubels? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek kindermeubel. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen. Onze interieurspecialisten hebben al veel kinderkamers mogen inrichten. Ze houden de belangrijke kinderblogs bij en weten je altijd te verrassen met een leuke suggestie voor een stoel of kinderlamp. Samen met jou maken we van de kinderkamer een droompaleis.

Kindermeubels voor de kinderkamer

We selecteren de producten op duurzaamheid en stevigheid, want kindermeubels en kinderlampen moeten tegen een stootje kunnen. Voor de meeste producten hanteren wij een garantietermijn van 1 jaar. Dus mocht er toch nog een product stuk gaan, dan kun je deze kosteloos laten vervangen. Hierover doen we niet moeilijk. En mocht een product niet in de smaak vallen bij uw kind, geen nood! Je kunt binnen 14 dagen ruilen (ongebruikt in de originele verpakking terugsturen). Onze kindermeubels zijn speciaal gemaakt voor kinderen. De producten zijn zo gemaakt dat je kinderen er dagelijks aan of op kunnen zitten en urenlang kunnen spelen. De collectie kindermeubels van Flinders is enorm! Neem vooral een kijkje, we hebben naast kinderlampen en stoelen een leuk aanbod aan kinderkasten, design speelgoed, tapijten en accessoires.

Het leukste design speelgoed voor je kind

Flinders is continu op zoek naar de coolste kindermeubels en het plezantste speelgoed voor kinderen. De Hollandse merken Kidsonroof en BuitenSpeel hebben prachtig en duurzaam speelgoed ontwikkeld waaraan je kinderen urenlang plezier zullen beleven. Veel speelgoed is bedoeld voor buiten en zal de nodige beweging vereisen. Zo blijven je kinderen gezond en kunnen ze heerlijk genieten van het buitenleven.

Kindermeubels

Kinderkamer
Filters
Merken
Ontwerper
Productsoort
Kleur
Herkomst
Woonstijl
Prijs
>>
<<
   
Update
Vorm