Slaapkamer meubels bij Flinders

Slaapkamer meubels koop je bij Flinders, dé woonwebshop voor prachtige designproducten en accessoires. Wij verkopen design bedden, design dekbedovertrekken, bedspreien, design dressoirs en kruiken van de mooiste merken. Daarmee creëer je een een plezante, stijlvolle en opgeruimde slaapkamer, waar je helemaal tot rust kan komen.

Lees verder »
  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

Op deze pagina 100 van de 201 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Op deze pagina 100 van de 201 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Slaapkamer meubels voor een optimale nachtrust

Stel, je wordt 90 jaar. Dan heb je 32 jaar daarvan geslapen; een derde van je leven. Alle reden dus om aandacht te besteden aan deze ruimte in huis. Er bestaan veel fabels over het bereiken van een optimale nachtrust. Feit is, hoe dan ook, dat het bevorderlijk is om in een rustige, opgeruimde slaapkamer te slapen, die je goed kunt verduisteren en waar veel frisse lucht is. Een half uur voordat je gaat slapen is het verstandig om je zo min mogelijk bloot te stellen aan nieuwe prikkels. Zo kunnen je lichaam en geest zich opmaken voor de slaapmodus. Een goed ingerichte slaapkamer draagt bij tot de mate waarin je je kunt ontspannen. Richt je slaapkamer praktisch en sfeervol in met een mooi dressoir, een design dekbedovertrek en een zachte bedsprei.

Slaapkamer meubels van bekende merken

Slaapkamer meubels vind je bij Flinders. Flinders is officieel dealer van topdesignmerken die prachtige producten voor de slaapkamer ontwerpen. Flinders verkoopt originele designproducten - geen namaak. Onze design slaapkamer meubels komen grotendeels uit Scandinavië, Italië en Nederland. Flinders is onder andere dealer van: Ferm LivingGraypantsHouse DoctorMuutoNormann CopenhagenSnurk beddengoed, Vitra en Zuiver

Persoonlijke inrichting met slaapkamer meubels

De slaapkamer is bij uitstek een heel persoonlijke ruimte. Breng je persoonlijkheid tot uiting in de inrichting, bijvoorbeeld door fotolijstjes aan de muur te hangen en accessoires op het dressoir te zetten. Ook kleurgebruik zegt veel over een persoon. Is je slaapkamer helemaal clean, fris en wit, met krakend wit beddengoed? Of prijkt er op jouw bed juist kleurrijk beddengoed, zoals de lakens van Scholten & Baijings voor Hay, of de unieke ontwerpen van Snurk? Flinders heeft een grote collectie dekbedovertrekken in verschillende stijlen. Daar zit zeker iets bij voor je. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Flinders, en trendupdates ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Slaapkamer meubels bij Flinders

Bestel je slaapkamer meubels bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert de Thuiswinkel waarborg. Wij verzenden gratis in de Benelux. Wil je persoonlijk advies over hoe je je slaapkamer optimaal kunt inrichten, of ben je op zoek naar handige stylingtips? Kom eens langs bij de Flinders Winkel en krijg gratis interieuradvies. In onze winkel kun je op aanvraag vrijblijvend alle producten eerst bekijken. We hebben ook tientallen stylisten die je graag van dienst zijn. In elke stad in Nederland hebben we wel een stylist voor je beschikbaar.

Vragen over slaapkamer meubels? Onze klantenservice staat je graag te woord

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke bedsprei of een van onze dressoirs. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00-18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

Slaapkamer meubels

Naar boven