Flinders project: Sonos (Abbey Road Studios)

Flinders Project: Abbey Road Studios


Steeds vaker wordt Flinders benaderd voor projecten in het buitenland. Zo verzorgde de projectafdeling van Flinders de gehele inrichting van de Sonos showroom, gelegen in de wereldberoemde Abbey Road Studios in Londen. De Abbey Road Studios zijn de opnamestudio van diverse bekende artiesten als Cliff Richard, The Spice Girls en Oasis. Vergeet ook The Beatles niet, die zelfs een heel album vernoemden naar deze locatie (Abbey Road). Vandaag de dag worden de studio's nog steeds door diverse artiesten gebruikt, maar de ruimte doet dus ook dienst als showroom voor Sonos. Dit bedrijf is marktleider op het gebied van draadloze HiFi-audio.

Flinders haalde alles uit de kast om de inrichting van deze showroom te laten slagen. Unieke verlichting van Seletti, marmeren bijzettafels van Gubi, dressoirs van het Nederlandse Pastoe: onze grootste eyecatchers komen voorbij in de Abbey Road Studios. 

Flinders Project: Abbey Road Studios

Flinders Project: Abbey Road Studios

Flinders Project: Abbey Road Studios

Flinders Project: Abbey Road Studios

Totale projectinrichting door Flinders Projects 

Flinders is de officiële dealer van meer dan 150 meubel- en verlichtingmerken uit Italië, Scandinavië en Nederland in omgeving Amsterdam. Ons merken- en productenaanbod reikt nog veel verder dan de items die online te vinden zijn. Kijk onderaan de merkenpagina om te zien welke merken we nog meer allemaal kunnen leveren. Wij denken graag met je mee over de inrichting van een horecagelegenheid, kantoor, instelling of thuisproject. Wil je de mogelijkheden bespreken? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!