Naar boven
Sorteren op

1-36 van 609 producten

Stoffen en kleuren voor salons in overvloed

Een designsalon moet naast mooi en comfortabel ook praktisch zijn. Als je aan het woord ‘praktisch’ denkt, denk je al snel aan de afmetingen, het onderhoud en de levensduur van de salon. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van een salon. Het onderhoud en de levensduur zijn afhankelijk van het materiaal dat je kiest. Denk dus goed na wie de salon gaat gebruiken, waar je de salon wilt plaatsen en waar het materiaal tegen bestand moet zijn. Zo hebben we een groot aantal designsalons waarbij je de keuze hebt uit diverse stof- en materiaalsoorten. In de Mariposa collectie van Vitra kun je kiezen uit meer dan vijf stofsoorten en een enorm palet aan kleuren. Bij Flinders hebben we een groot aanbod stoffen van Kvadrat. Het Deense Kvadrat is de meest toonaangevende producent van designtextiel en heeft stoffen van hoge kwaliteit. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel indien je op zoek bent naar een specifiek(e) kleur of materiaal.

Waar let je op bij het uitkiezen van een salon?

Het kiezen van de juiste salon is geen gemakkelijke opgave en doe je daarom ook niet zomaar. Een salon is een grote aankoop en zo is een weloverwogen besluit van groot belang. Want alleen dan heb je er jarenlang plezier van. Naast de juiste afmetingen, wil je natuurlijk dat de salon comfortabel zit en bij de rest van het interieur past. Zo vind je in de Kvinde collectie van Nuuck verschillende formaten, kleuren en materialen. Maar hoe weet je welke salon de juiste salon is? Om je een eindje op weg te helpen, hebben we dit artikel geschreven waarin we tips geven voor het vinden van je droomsalon. Je kunt ook in onze winkel in Zaandam inspiratie opdoen en advies vragen aan onze stylisten. Met een foto of plattegrond van je (woon)kamer kunnen we je nog beter helpen.

Design salons bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle designsalons van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar designsalons van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Salons
Filters
Merken
Productsoort
Kleur
Breedte (cm)
>>
<<
   
Update
Woonstijl
Prijs
>>
<<
   
Update
Materiaal
Herkomst
Diepte (cm)
>>
<<
   
Update
Hoogte (cm)
>>
<<
   
Update