Populairste adviesartikelen

 
Marmer reinigen: tips & tricks
Niets vervelender dan vlekken op je mooie marmeren eettafel of bijzettafel. Met deze tips & tricks kun je eenvoudig marmer schoonmaken en trotseer je de
Lees meer
 
Betekenis kleuren
Kleuren combineren kan lastig zijn. Welke kleur past het best in jouw interieur? Flinders legt je de kleuren betekenissen uit en wat het met je interieur doet.
Lees meer
 
De ideale eethoek
De ideale eethoek: wat zijn de basisregels? Hoe hoog moet de eettafel zijn en wat zijn de beste verhoudingen?
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
Alles over duurzaam design
Duurzaam design van hoogwaardige kwaliteit krijgt meer en meer de aandacht. Maar wat is duurzaam design en hoe zien we dit terug? We leggen het je uit.
Lees meer
 
Kersttafel dekken in kleurrijke stijl
Dompel jij je kersttafel het liefst onder in vrolijke kleuren? Dan word je gegarandeerd blij van deze kersttafel met opvallend mooie en toch subtiele kleuren.
Lees meer
 
Kersttafel dekken in klassieke stijl
Op zoek naar de ideale kersttafel in een klassiek jasje? Met deze tafelaccessoires geef jij je tafel in een handomdraai een klassieke uitstraling.
Lees meer
 
Kersttafel dekken in Scandinavische stijl
Geef jij je kersttafel graag een Scandinavische uitstraling? We geven jou inspiratie om de kerstafel in je favoriete stijl te dekken met bijpassende accessoires.
Lees meer
 
De wishlist van: Rick
Rick is category manager bij Flinders en deelt zijn favoriete cadeaus met jou. Op zijn wishlist vind je items in de stijl warm eclectisch. Benieuwd? Bekijk nu!
Lees meer
 
De wishlist van: Lara
Lara is social media manager bij Flinders en deelt haar favoriete cadeaus met jou. Op haar wishlist vind je Scandi en hotel chique items. Benieuwd? Bekijk nu!
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…