Populairste adviesartikelen

 
Vier manieren om een balkon optimaal in te richten
Tuininrichting is al een vak apart, maar hoe zit het als je alleen maar een balkon hebt? Ontdek vier handige tips om dit kleine oppervlak optimaal in te
Lees meer
 
Een hotel chique interieur? Zo creëer je 'm
Een hotel chique interieur draait om luxe en sfeer. Waan je je graag in een gevoel van luxe? En dat bij jou thuis? We leggen je uit hoe je dat doet!
Lees meer
 
De ideale eethoek
De ideale eethoek: wat zijn de basisregels? Hoe hoog moet de eettafel zijn en wat zijn de beste verhoudingen?
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
Dé design essentials voor zomerse dagen
Lekker genieten in de zon? Van een comfortabele loungebank tot een heerlijke hangmat: met deze design essentials geniet jij optimaal van elke zomerse dag.
Lees meer
 
Buiten dineren: alles voor de eethoek in je tuin
Hoe fijn is buiten dineren? Met deze tuinstoelen, tuintafels en tuinverlichting creëer jij de ideale eethoek in jouw tuin en geniet je geheel in stijl van je diner.
Lees meer
 
5 x Tips om van de hal een grande entree te maken
De hal inrichten? De entree is het visitekaartje van je huis. Het is vrij eenvoudig om een uitnodigende hal te creëren. Ontdek vijf tips om je hal te laten stralen.
Lees meer
 
De wishlist van Johannes
Johannes is business controller bij Flinders en deelt zijn favoriete vaderdagcadeaus met jou. Benieuwd? Op zijn wishlist vind je tijdloze en klassieke designitems.
Lees meer
 
Louis Poulsen bestaat 150 jaar
Louis Poulsen viert haar 150-jarig jubileum met speciale edities. Nieuwsgierig? In dit artikel ontdek je ze en kom je nog veel meer te weten over dit designlabel.
Lees meer
 
De wishlist van: Sophie
Sophie is campagnecoördinator bij Flinders en deelt haar favoriete moederdagcadeaus met jou. Op haar wishlist vind je Scandinavische items. Benieuwd? Bekijk nu!
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…