Vrijblijvend interieuradvies?

Ben je op zoek naar meubels in jouw stijl, wil je een ruimte opnieuw inrichten of ben je benieuwd hoe je meer sfeer in een woning creëert? Onze interieuradviseurs helpen je graag met al je vragen om samen tot een advies te komen die geheel aansluit bij jouw specifieke woonwensen.

Artikelen 1 tot 10 van 724 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 73
 

Vier voordelen van teakhout

Teakhout heeft een aantal eigenschappen waardoor tuinmeubels van dit materiaal het prima doen in de buitenlucht. We lichten een viertal voordelen voor je uit.
> Lees verder
 

3 x Tips voor een hal inrichten

De vorm en indeling van de hal is in geen enkel huis hetzelfde. Maar waar let je op bij het inrichten van de hal? We geven je een drietal tips.
> Lees verder

Dé kleur van 2018: heart wood

Waar staat heart wood voor en hoe combineer je hem? We vertellen je alle ins en outs over de kleur van 2018 en hoe je deze toepast in je interieur.
> Lees verder
 

Dé woontrends voor 2018

Wat is kenmerkend en wat mag niet ontbreken in je woning? In dit artikel lees je de woontrends voor 2018 en hoe je deze toepast in je eigen interieur.
> Lees verder
 

Zo onderhoud je fluweel en velours

Fluweel en velours zijn luxe stoffen en stralen elegantie en klasse uit. Hoe ga je een vlek op zo'n stofsoort tegen? Flinders geeft je de ultieme tips.
> Lees verder
 

Trendspecial: alles over fluweel en velours

Fluweel en velours zijn luxueuze stoffen en helemaal van deze tijd. Maar wat is het verschil tussen deze stoffen? We hebben de kenmerken voor je geselecteerd.
> Lees verder
 

Dutch Design

Dutch design is niet meer weg te denken uit de hedendaagse designwereld. In dit artikel vertellen we je alles over de toonaangevende dutch design trend.
> Lees verder
 

Rode wijnvlekken verwijderen uit je meubels

Rode wijnvlekken verwijderen wordt een stuk makkelijker met de tips die Flinders voor je heeft verzameld. Zo houd je je meubels nog langer schoon én mooi!
> Lees verder
 

Zo maak je je huis hyggeproof

Het is hoogtijd om je huis klaar te maken voor de herfst. En dat doe je dat door je huis hyggeproof te maken. We leggen je uit hoe je dit doet.
> Lees verder
 

5 x Tips voor een kamer die met je kind meegroeit

Hoe laat je een kinderkamer eenvoudig meegroeien met je kind zonder dat het je veel geld kost? Flinders helpt je graag en geeft je een vijftal tips.
> Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 724 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 73
Naar boven