Lichtbronnen

Lichtbronnen

Flinders heeft een unieke en uitgebreide collectie design (LED) lichtbronnen. De juiste lichtbron is als de kers op de taart voor jouw verlichting en daarmee sfeer in huis. Een goed lichtplan is namelijk even belangrijk, zo dan niet belangrijker, als de juiste meubels. Tegenwoordig heb je ook lampen met een geïntrigeerde lichtbron, maar over het algemeen moet je toch op zoek naar het juiste peertje. Daarom heeft Flinders naast de uitgebreide lampencollectie ook een gevarieerd aanbod aan lichtbronnen. Zodat je de juiste maat fitting, de gewenste kleurtemperatuur en de perfecte lichtopbrengst kunt bestellen. Daarnaast zijn er ook nog exemplaren die zo mooi zijn dat ze verder geen armatuur nodig hebben. Het is maar net welke stijl je voorkeur heeft. Ben je er al over uit?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 177 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 177 producten Terug naar boven

Lichtbronnen met een decoratief karakter

De lichtbron heeft de laatste jaren steeds meer aandacht gekregen. Hij is niet alleen duurzamer geworden, maar wordt ook meer als een decoratief object gezien. Met een leuk snoer, een goede fitting en een mooie lichtbron ben je eigenlijk al klaar. Het gloeidraad van een lichtbron is daarbij vaak een onderdeel van het ontwerp. Neem bijvoorbeeld de collectie van het merk Tala met lichtbronnen die een schitterend design hebben. Deze heeft diverse inspirerende filament lichtbronnen. Soms zelf met een afwijkende vorm van het glas van het peertje. Een ander merk dat dat ook doet is Frama. Met de Diamond Lights haal je op een eenvoudige manier elegantie in huis. Mag het voor jou juist wat moderner? Ga dan bijvoorbeeld voor de Plumen 001 lichtbron.

Functionele lichtbronnen in overvloed

Flinders heeft ook een uitgebreide eigen collectie lichtbronnen. Naast een paar decoratieve modellen is het assortiment overwegend functioneel. Flinders heeft een divers aanbod mooie designlampen. Deze worden vaak zonder lichtbron geleverd en daarom vinden wij het belangrijk dat je deze meteen erbij kunt bestellen. Let bij het aanschaffen van een lichtbron in eerste instantie goed op de fitting. De meest voorkomende is de E27 fitting, maar soms moet er een kleiner model in: de E14 fitting. Bedenk ook goed of je de lamp wilt dimmen. Het staat altijd in de specificaties aangegeven of dit mogelijk is. Door hier goed naar te kijken weet je zeker dat je de juiste lichtbron bestelt.

Multifunctionele Philips Hue lichtbronnen

Flinders verkoopt ook een diverse selectie van de Philips Hue collectie. Het bijzondere aan deze collectie is dat je de lampen via een app op je telefoon kunt bedienen. Wanneer je enkel het licht wilt dimmen, kun je voor een lichtbron uit de white collectie gaan. Wil je ook de kleurtemperatuur aanpassen? Ga dan voor de white ambience collectie. Wil je helemaal losgaan en ook uit diverse kleuren kunnen kiezen? Dan ga je voor de white/color collectie. Zittend aan tafel of op de bank verander je zo heel makkelijk de hele sfeer in huis. Heb je de ideale stand gevonden? Dan kun je deze opslaan in je app zodat je hem de volgende keer weer makkelijk kunt reproduceren.

Lichtbronnen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle lichtbronnen van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar lichtbronnen van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.