Spotjes

Design spotjes

Of je nu een schilderij wilt uitlichten of leeslicht nodig hebt op een specifieke plek, design spotjes uitkomst. Bij Flinders heb je keuze uit 25+ verschillende spots van bekende designmerken én met een sprekend design. Wat dacht je bijvoorbeeld van de spots van Lucide? Deze zijn niet alleen in enkel- en meervoud te verkrijgen, maar ook nog eens heel zuinig in gebruik omdat het een LED spot is. Ook de Dice spots van Zuiver en de verschillende Nomad spots van Modular zijn zeer geliefd. Houd je van een gestroomlijnder ontwerp? Dan is de Wan collectie spots van Flos hoogst waarschijnlijk iets voor jou. Kortom, het aanbod spotjes met prachtige designs geeft jou de mogelijkheid om voor elk(e) gelegenheid en interieur een geschikt exemplaar te vinden.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 75 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 75 producten Terug naar boven

Gebruik van spotjes

Spotjes vallen in de categorie ‘gerichte verlichting’. Ze zijn ideaal om bepaalde objecten of plekken in huis letterlijk in de spotlights te zetten. Je kunt een spotje bijvoorbeeld op je favoriete schilderij richten. Bij binnenkomst wordt de aandacht dan meteen naar het kunstobject getrokken. Ook kun je spots gebruiken in en op kasten, zoals boekenkasten, garderobekasten en badkamerkasten. Door het plaatsen van spotjes kun je goed zien welke kleding je uit de kast pakt, hoe je je make-up aanbrengt en waar dat ene boek ook alweer staat. Spotjes zijn ook prima te gebruiken als algemene verlichting, bijvoorbeeld aan het plafond of de wand. In zo’n geval kies je meestal voor een lamp bestaande uit meerdere lichtbronnen.

In of op het plafond?

Door de ruime keuze kun je altijd een spotje vinden dat past bij het doel waarvoor jij hem wilt gebruiken. Maar het is natuurlijk ook belangrijk wat esthetisch gezien je voorkeur heeft. Zo heb je inbouwspots die netjes zijn weggewerkt in het plafond en opbouwspots die aan het plafond of de wand worden bevestigd zoals een plafond- of wandlamp. Het is maar net hoeveel aandacht je op de verlichting wilt vestigen. Zo heeft de Smart collectie van Modular diverse elegante opties om het spotje in het plafond te verwerken. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat je kunt gaan voor ton-sur-ton of juist voor een klein kleurcontrast in je plafond. Je hoeft niet bang te zijn dat bij een inbouwspot je de richting niet meer kunt bepalen. De Smart kup inbouwspot van Modular met een schitterend design zorgt dat ook dit mogelijk is.

Spots in alle maten en kleuren

Afhankelijk van wat goed in jouw interieur past, heb je keuze uit diverse soorten spotjes met designs die geliefd zijn. Voor een eenvoudig maar elegant ontwerp dat je niet hoeft in te bouwen kies je bijvoorbeeld voor de Compass Box spot van Flos. Een strak vormgegeven ‘doosje’ bevat een of twee spots die je van richting kunt veranderen. Vind je het juist leuk om de spotjes op je plafond of aan je wand goed te kunnen zien? Dan kies je voor een opbouwvariant zoals de Luci spot van Zuiver. Wil je echt de aandacht op de spots vestigen? Dan is de Modular Nomad 4 spot iets voor jou. Kortom, wie of wat je ook in de spotlights wil zetten, we hebben gegarandeerd de ideale lamp voor je.

Spotjes bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle spotjes van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar spots van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.