Kapstokken

Kapstokken

Een design kapstok kopen doe je bij Flinders. De unieke kapstokken collectie van Flinders bestaat uit een aantal zeer stijlvolle kapstokken - vormgegeven door topontwerpers met de grootste aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek. Een kapstok is méér dan alleen een functioneel item, maar vormt de perfecte design accessoire voor je interieur. Je zou er soms bijna geen jas of tas aan op willen hangen. Maak van je hal een uitnodigende ontvangstruimte met de gewilde kapstokken van Van Esch, Muuto en HAY. Je hebt bij ons de keuze uit kapstok haken, staande kapstokken, wand kapstokken en zelfs kapstokken voor de allerkleinsten. Van een industriële kapstok tot aan een moderne of Scandinavische kapstok: de collectie is erg divers. Vooral zwarte kapstokken en houten kapstokken zijn erg populair.

 • Gratis levering vanaf € 99
 • Klantwaardering 9.4
 • Grootste voorraad van België
 • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 155 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 155 producten Terug naar boven

Kapstok in de hal

Een kapstok is onmisbaar in de hal: hier ontvang je immers gasten en neem je jassen aan. Je hangt er natuurlijk ook je eigen jas op. Probeer niet al je jassen op te hangen, maar ga voor je favoriete exemplaren, zodat het niet rommelig oogt.

Met een kapstok kun je alle kanten op. Je kunt voor een stijlvol standaard model gaan, met een bescheiden en functionele uitstraling. Die hebben we genoeg. Ook heeft Flinders vrolijke, meer opvallende alternatieven in het assortiment. 

Soorten kapstokken

Flinders heeft een groot aantal verschillende kapstokken voor in de hal. Allereerst hebben we kapstokken in verschillende materialen. We hebben RVS kapstokken, houten kapstokken en kunststof kapstokken. Daarnaast hebben we verschillende typen kapstokken.

Wandkapstok

Een wandkapstokk kun je aan de muur bevestigen om jassen, tassen en paraplu's te herbergen. Ze zijn er in staal, kunststof en hout. RVS is waarschijnlijk het sterkst, maar past niet in elk interieur. Je hebt wandkapstokken met 2,3,4,5, 8 en 10 haken. En soms nog wel meer. Tel eerst het aantal familieleden voordat je een beslissing neemt. Wandkapstokken hebben soms ook kleerhangers. Zo blijft een jas nog beter in vorm. Je spreekt dan eerder van garderobesystemen. Deze zie je ook in de entree van kantoren en instellingen

Kapstokhaken

Flinders heeft een aantal prachtige kapstokhaken. Dit zijn losse haken die je eenvoudig aan de wand bevestigt. Ze zijn er in hout, RVS en kunststof. Kies het materiaal dat het beste bij je interieur past. De haken zijn klein en relatief goedkoop. Als je er meerdere koopt, zorg er dan voor dat je een waterpas bij de hand hebt, zo kun je de kapstokhaken mooi in een rechte lijn ophangen. We hebben kapstokhaken van Muuto, van Esch en Pols Potten.

Hangende kapstokken

Flinders verkoopt kapstokken die te bevestigen zijn aan het plafond, zoals de Tubulus T buis van Van Esch. Zo'n buis hangt met twee draden aan het plafond. Daaraan balanceren de kleerhangers. De buis voor kleerhangers is er in drie breedtes. De kleerhangers die bij de Tubulus T buis voor kleerhangers horen, kun je los bestellen.

Staande kapstokken

Staande kapstokken zijn prima te gebruiken om al je jassen op te hangen. Vaak staat deze in de gang dicht bij de buitendeur of in de entree van een kantoor. We hebben staande kapstokken in alle materialen: RVS, kunststof en hout van onder meer Functionals, van Esch en Hay. Sommige staande kapstokken hebben ook een parapluhouder. Wel zo handig. Zo heb je altijd een plekje voor de (natte) paraplu.

Kinderkapstokken

Speciaal voor kids zijn er de kinderkapstokken. Magis heeft een aantal prachtige kinderkapstokken. Laat je maar verrassen.

Kapstokken van bekende merken

We hebben kapstokken van merken als HayMuutoFunctionalsKartell en Magis. Ook bieden wij kapstokken aan van Van Esch. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het produceren van design kapstokken, wandkapstokken, staande kapstokken, garderobesystemen en entreeaccessoires, kortom: alles voor de mooiste binnenkomer. 

Vragen over een kapstok? Onze klantenservice staat je graag te woord

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke design kapstok. Welke formaten zijn voorradig en staat de kapstok wel in ons interieur? Misschien wil je hem graag in het echt zien voordat je op aankoop overgaat. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Bij Flinders vind je de mooiste kapstokken:

 • Design kapstokken
 • Staande kapstokken
 • Hangende kapstokken
 • Wandkapstokken
 • Kapstokhaken
 • Kapstok boom
 • RVS kapstokken
 • Houten kapstokken