Railverlichting

Railverlichting

De collectie railverlichting van Flinders geeft alle mogelijkheden om een woning of kantoor op een functionele maar ook sfeervolle wijze te verlichten. Railverlichting heeft vele voordelen. Je bent flexibel in het plaatsen en richten van de spots. Je kunt bijvoorbeeld schilderijen, een keukenblad of de bank prachtig uitlichten. Maar je kunt ook eenvoudig hele ruimtes van basisverlichting voorzien. Grote voordeel van het railsysteem is dat de spots op één lichtpunt worden aangesloten. Flinders heeft de beste merken voor jou geselecteerd.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Railsystemen Railsystemen

Overige categorieën Sorteren op 1-23 van 23 producten Sorteren op 1-23 van 23 producten Terug naar boven

Railverlichting

Flinders biedt railsystemen aan van drie merken; Flos, Modular en Wever&Ducré.

Flos heeft zijn eigen railsysteem ontwikkeld, The Tracking Magnet. De Tracking Magnet serie railverlichting bestaat uit zowel een rails als spots van dit merk. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, heeft deze rails een magnetisch oppervlak waardoor je de spot eenvoudig zelf in de rails kunt klikken. Op basis van de vele mogelijkheden kun je zelf een railconfiguratie ontwerpen die aansluit bij jouw wensen en behoeften. De spots van Modular en Wever&Ducré werken met dezelfde basisrails, namelijk een ‘drie-fasen-rail’. Dit geeft het voordeel dat je individuele spots los van elkaar kunt bedienen. Alle spots van Flos, Modular en Wever & Ducré zijn uitgerust met een geïntegreerde LED lichtbron en zijn daarmee uiterst energiezuinig en toekomstbestendig.

Om het je makkelijk te maken, hebben we complete railsets samengesteld in verschillende lengtes die variëren van 1 tot 4 meter. Zo hoef je niet na te denken over eventuele onderdelen die je misschien nog mist voor de installatie van de railverlichting (denk aan koppelstukken, eindstukken of ophangbeugels). Het enige wat je vervolgens nog moet doen is het selecteren van de spots naar keuze.

Mixen en matchen met railsysteem verlichting

Railverlichting denkt graag met je mee. Alle spots op de rail kun je in verschillende richtingen draaien waardoor je het licht op een fraaie manier kunt verspreiden. En wel in de richting die voor jou praktisch is of simpelweg voor een buitengewoon lichteffect zorgt. Los daarvan kun je ook spelen met de afstand tussen de spots en de hoeveelheid spots die je op de rails plaatst. Dit is wel zo handig voor ruimtes met hoge plafonds of kamers die misschien wat groot zijn en je toch grotendeels wilt verlichten.

Railverlichting bij Flinders

Flinders is officieel dealer van FLOS, Modular en Wever&Ducre. Dat betekent dat wij alle railverlichting van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een andere configuratie van railverlichting van deze merken en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact  met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.