Naar boven
Sorteren op

1-36 van 37 producten

Lusters van bekende merken

We hebben een beperkt, maar uniek assortiment design lusters. Het zijn stuk voor stuk design lusters waarmee je thuis of op het werk de show kunt stelen. Zo hebben we de prachtige Smoke Chandelier van Maarten Baas (Moooi) en de Crown Minor van Nemo Cassina. En wat dacht je van de Centraal Museum kroonluchter van Gispen Home?

We hebben luchters van Bloom, Fatboy, MoooiNemo Cassina,  Foscarini en Ingo Maurer. Een hoogtepunt uit onze collectie is de luster Rise of Flames van Frederik Roijé. Dit prachtige kunstwerk is een fascinerend vlammenspel. In de luster zijn verschillende gepoedercoate staalbuizen samengevoegd, waarin tientallen kaarsen staan. Als deze luster in een ruimte hangt, is het een echte blikvanger!

Ook een eervolle vermelding waard is de luster Lightweight van Foscarini, ontworpen door Tom Dixon. Een lichtgewicht met een zwaar effect. Ontwerper Tom Dixon heeft een voorliefde voor technische constructies, en dat is te zien. Het opengewerkte stalen geheel doet denken aan een elektriciteitspaal en draagt acht lampjes. Knip deze lamp aan als de schermering valt, en het resultaat is werkelijk spectaculair.

Lusters in huis

Lusters associeer je misschien al snel met romantische kastelen of een andere theatrale setting. Dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Een luster kan juist ook een heel moderne en strakke uitstraling aan een ruimte geven. Het ligt er maar net aan welk exemplaar je kiest. Hoe dan ook kies je met een luster voor een opvallende lamp, waarmee je echt je eigen stijl tentoon kunt stellen. Met een luster aan het plafond, heb je weinig anders meer nodig om sfeer te creëren in een ruimte. Zowel de grote vorm van de lamp als de meerdere lichtbronnen zorgen hiervoor. Kies voor een dimbaar exemplaar of voeg een externe dimmer toe. Zo kan je luster tegelijkertijd fungeren als basisverlichting en als sfeerverlichting. Dit kan in de woonkamer, boven de eettafel, in de hal of in de slaapkamer.

Papier hier

Een luster van papier? Het bestaat! Designstudio Studio Job refereert met zijn Paper Chandelier voor Moooi aan de jeugdjaren waarin we onbezorgd knutselden met papier-marché. De luster is weliswaar niet van papier-maché gemaakt, maar wel van een combinatie van materialen die er sterk op lijkt. Papier, karton, hout en polyurethaan, om precies te zijn. Deze innovatieve materiaalkeuze levert een interessant paradox op met de klassieke vorm waarin de luster gegoten is. De Paper Chandelier is er in een witte en in een multicolour variant. De laatste heeft gekleurde lampenkapjes over ieder lampje. De lampen van papier zijn onderdeel van de Paper Collectie van Studio Job voor Moooi. Tot deze collectie behoren onder andere een buffetkast, een staande schemerlamp, een tafel en een kast.

Lusters online kopen

Bestel je lusters bij Flinders veilig en vertrouwd. Bij ons koop je altijd een origineel exemplaar, dus geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent en je ontvangt de standaard fabrieksgarantie. Daarnaast bieden wij je 14 dagen zichttermijn. Mocht er onverhoopt wat mis zijn met de luster, dan dienen wij zonder moeite een claim in bij de fabrikant. In 9 van de 10 gevallen krijg je in no-time een nieuwe luster toegestuurd. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel-waarborg. Wij verzenden gratis in de Benelux.

Vragen over design lusters? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke luster. Bijvoorbeeld hoe je deze aan het plafond bevestigt. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

Bij Flinders vind je de mooiste lusters:

  • Design lusters
  • Moderne lusters
  • Exclusieve lusters
  • Flos lusters
  • Foscarini lusters
Lusters
Filters
Merken
Fitting
Kleur
Prijs
Snoerlengte
Ontwerper
Bediening
Kleurtemperatuur
Woonstijl
Herkomst
Dimbaar
Wattage
Lichtrichting
Lichtbron meegeleverd