Kroonlusters bij Flinders.be

Design kroonlusters koop je bij Flinders.be. Bij Flinders vind je vooral een selectie speciale kroonlusters. Een kroonluster is een echte blikvanger in een ruimte. Een design kroonluster met een bijzondere vormgeving geeft de ruimte ook een bijzondere uitstraling. Hang hem in de woonkamer, op boven de eettafel om sfeer te creëren. Of wat dacht je van een kroonluster in de hal, om van de entree een stijlvolle welkomsthal te maken? Wat dacht je van de volgende kroonlusters: Nemo Cassina Crown, Flos 2097-30, Moooi Dear Ingo, Moooi Paper Chandelier, Frederik Roijé Rise of Flames en de Gispen Centraal Museum. Flinders rekent geen verzendkosten binnen de Benelux.
Informatie en tips over verlichting? Bekijk onze verlichtingsmodule!

Lees verder »
  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

Op deze pagina 33 van de 33 resultaten

Op deze pagina 33 van de 33 resultaten

Kroonlusters van bekende merken

We hebben een beperkt, maar uniek assortiment design kroonlusters. Het zijn stuk voor stuk design kroonlusters waarmee je thuis of op het werk de show kunt stelen. Zo hebben we de prachtige Smoke Chandelier van Maarten Baas (Moooi) en de Crown Minor van Nemo Cassina. En wat dacht je van de Centraal Museum kroonluchter van Gispen Home?

We hebben kroonluchters van Bloom, Fatboy, MoooiNemo Cassina,  Foscarini en Ingo Maurer. Een hoogtepunt uit onze collectie is de kroonluster Rise of Flames van Frederik Roijé. Dit prachtige kunstwerk is een fascinerend vlammenspel. In de kroonluster zijn verschillende gepoedercoate staalbuizen samengevoegd, waarin tientallen kaarsen staan. Als deze kroonluchter in een ruimte hangt, is het een echte blikvanger!

Ook een eervolle vermelding waard is de kroonluster Lightweight van Foscarini, ontworpen door Tom Dixon. Een lichtgewicht met een zwaar effect. Ontwerper Tom Dixon heeft een voorliefde voor technische constructies, en dat is te zien. Het opengewerkte stalen geheel doet denken aan een elektriciteitspaal en draagt acht lampjes. Knip deze lamp aan als de schermering valt, en het resultaat is werkelijk spectaculair.

Kroonlusters in huis

Kroonlusters associeer je misschien al snel met romantische kastelen of een andere theatrale setting. Dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Een kroonluster kan juist ook een heel moderne en strakke uitstraling aan een ruimte geven. Het ligt er maar net aan welk exemplaar je kiest. Hoe dan ook kies je met een kroonluster voor een opvallende lamp, waarmee je echt je eigen stijl tentoon kunt stellen. Met een kroonluster aan het plafond, heb je weinig anders meer nodig om sfeer te creëren in een ruimte. Zowel de grote vorm van de lamp als de meerdere lichtbronnen zorgen hiervoor. Kies voor een dimbaar exemplaar of voeg een externe dimmer toe. Zo kan je kroonluster tegelijkertijd fungeren als basisverlichting en als sfeerverlichting. Dit kan in de woonkamer, boven de eettafel, in de hal of in de slaapkamer.

Papier hier

Een kroonluster van papier? Het bestaat! Designstudio Studio Job refereert met zijn Paper Chandelier voor Moooi aan de jeugdjaren waarin we onbezorgd knutselden met papier-marché. De kroonluster is weliswaar niet van papier-maché gemaakt, maar wel van een combinatie van materialen die er sterk op lijkt. Papier, karton, hout en polyurethaan, om precies te zijn. Deze innovatieve materiaalkeuze levert een interessant paradox op met de klassieke vorm waarin de kroonluster gegoten is. De Paper Chandelier is er in een witte en in een multicolour variant. De laatste heeft gekleurde lampenkapjes over ieder lampje. De lampen van papier zijn onderdeel van de Paper Collectie van Studio Job voor Moooi. Tot deze collectie behoren onder andere een buffetkast, een staande schemerlamp, een tafel en een kast.

Kroonlusters online kopen

Bestel je kroonlusters bij Flinders veilig en vertrouwd. Bij ons koop je altijd een origineel exemplaar, dus geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent en je ontvangt de standaard fabrieksgarantie. Daarnaast bieden wij je 14 dagen zichttermijn. Mocht er onverhoopt wat mis zijn met de kroonluster, dan dienen wij zonder moeite een claim in bij de fabrikant. In 9 van de 10 gevallen krijg je in no-time een nieuwe kroonluster toegestuurd. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel-waarborg. Wij verzenden gratis in de Benelux.

Vragen over design kroonlusters? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke kroonluster. Bijvoorbeeld hoe je deze aan het plafond bevestigt. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

Bij Flinders vind je de mooiste kroonlusters:

  • Design Kroonlusters
  • Moderne Kroonlusters
  • Exclusieve Kroonlusters
  • Flos Kroonlusters
  • Foscarini Kroonlusters
Naar boven