Lusters

Design lusters

Design lusters koop je bij Flinders. Bij Flinders vind je bovenal een selectie bijzondere lusters. Een luster is een echte blikvanger in een ruimte. Een design luster met een bijzondere vormgeving geeft de ruimte ook een bijzondere uitstraling. Hang hem in de woonkamer, op boven de eettafel om sfeer te creëren. Of wat dacht je van een luster in de hal, om van de entree een stijlvolle welkomsthal te maken? Wat dacht je van de volgende exemplaren: Nemo Cassina Crown, Flos 2097-30, Moooi Dear Ingo, Moooi Paper Chandelier en de Gispen Centraal Museum.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 43 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 43 producten Terug naar boven

Lusters van bekende merken

We hebben een beperkt, maar uniek assortiment design lusters. Het zijn stuk voor stuk design lusters waarmee je thuis of op het werk de show kunt stelen. Zo hebben we de prachtige Smoke Chandelier van Maarten Baas (Moooi) en de Crown Minor van Nemo Cassina. En wat dacht je van de Centraal Museum kroonluchter van Gispen Home?

We hebben luchters van Bloom, Fatboy, MoooiNemo Cassina,  Foscarini en Ingo Maurer. Een hoogtepunt uit onze collectie is de luster Rise of Flames van Frederik Roijé. Dit prachtige kunstwerk is een fascinerend vlammenspel. In de luster zijn verschillende gepoedercoate staalbuizen samengevoegd, waarin tientallen kaarsen staan. Als deze luster in een ruimte hangt, is het een echte blikvanger!

Ook een eervolle vermelding waard is de luster Lightweight van Foscarini, ontworpen door Tom Dixon. Een lichtgewicht met een zwaar effect. Ontwerper Tom Dixon heeft een voorliefde voor technische constructies, en dat is te zien. Het opengewerkte stalen geheel doet denken aan een elektriciteitspaal en draagt acht lampjes. Knip deze lamp aan als de schermering valt, en het resultaat is werkelijk spectaculair.

Lusters in huis

Lusters associeer je misschien al snel met romantische kastelen of een andere theatrale setting. Dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Een luster kan juist ook een heel moderne en strakke uitstraling aan een ruimte geven. Het ligt er maar net aan welk exemplaar je kiest. Hoe dan ook kies je met een luster voor een opvallende lamp, waarmee je echt je eigen stijl tentoon kunt stellen. Met een luster aan het plafond, heb je weinig anders meer nodig om sfeer te creëren in een ruimte. Zowel de grote vorm van de lamp als de meerdere lichtbronnen zorgen hiervoor. Kies voor een dimbaar exemplaar of voeg een externe dimmer toe. Zo kan je luster tegelijkertijd fungeren als basisverlichting en als sfeerverlichting. Dit kan in de woonkamer, boven de eettafel, in de hal of in de slaapkamer.

Papier hier

Een luster van papier? Het bestaat! Designstudio Studio Job refereert met zijn Paper Chandelier voor Moooi aan de jeugdjaren waarin we onbezorgd knutselden met papier-marché. De luster is weliswaar niet van papier-maché gemaakt, maar wel van een combinatie van materialen die er sterk op lijkt. Papier, karton, hout en polyurethaan, om precies te zijn. Deze innovatieve materiaalkeuze levert een interessant paradox op met de klassieke vorm waarin de luster gegoten is. De Paper Chandelier is er in een witte en in een multicolour variant. De laatste heeft gekleurde lampenkapjes over ieder lampje. De lampen van papier zijn onderdeel van de Paper Collectie van Studio Job voor Moooi. Tot deze collectie behoren onder andere een buffetkast, een staande schemerlamp, een tafel en een kast.

Lusters bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle lusters van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar plafondlampen van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Bij Flinders vind je de mooiste lusters:

  • Design lusters
  • Moderne lusters
  • Exclusieve lusters
  • Flos lusters
  • Foscarini lusters