Sorteren op

1-36 van 118 producten

Wandplank, of toch niet?

Bij een wandplank denk je waarschijnlijk aan een constructie van een plank en twee dragers. Maar zo zien lang niet alle wandplanken eruit! De Vitra Corniches collectie, bijvoorbeeld, bestaat uit kunststof planken die je zonder dragers aan de muur kunt bevestigen. Ze zijn er in allerlei maten en kleuren, dus je kunt lekker variëren met deze wandplanken. De Kartell Bookworm wandplank is eveneens een ‘plank apart’. In tegenstelling tot andere wandplanken is deze namelijk gekruld in plaats van rechttoe rechtaan. Laat je fantasie de vrije loop en bevestig de Bookworm wandplank in een golvende beweging aan de wand. En heb je de Menu Gridy Fungi wandplank licht al ontdekt? Deze wandplank van het Deense Menu is werkelijk een plaatje dankzij het lichte essenhout waarvan hij is gemaakt. Bovendien zie je geen beugels of dragers, dus de Menu wandplanken lijken te zweven langs de muur.

HAY wandplanken

Het Deense designlabel HAY heeft ook diverse wandplanken ontworpen. Wij zijn dol op de HAY Pivot serie, die bestaat uit vier verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen. Zo is er een HAY Pivot wandplank inclusief spiegel, en kun je sommige van de wandplanken ook in de hoek bevestigen. Ook een bijzondere wandplank van HAY is de Bracket incl. Shelf wandplank. Dit model oogt als een industriële legplank en heeft inderdaad dezelfde stevigheid en functionaliteit. Maar deze wandplank is met zijn kleine formaat en verschillende kleuren vooral erg leuk om te zien. Tot slot bracht HAY de Pinorama wandplank op de markt. Deze maakt onderdeel uit van de hele HAY Pinorama serie, een handig opbergsysteem dat je naar eigen smaak kunt samenstellen. 

Wandplanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle wandplanken van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een wandplank van een specifiek merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een wandplank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuwe wandplank ontvangt.