Plafondlampen buiten

Plafondlampen buiten

Goede verlichting in je tuin is erg belangrijk. Een buiten plafondlamp is niet alleen praktisch, maar geeft ook sfeer aan je tuin. Of je de lamp nou bij de voordeur, op je veranda of onder een luifel wilt gebruiken, deze past overal. Onze collectie design plafondlampen voor buiten bestaan uit simplistische, maar toch stijlvolle en moderne plafond- en wandlampen. Omdat de plafondlampen voor buiten allemaal een hoge IP-waarde hebben, is de lamp goed bestand tegen spatwater. Dit betekent dat je de lamp in de tuin kan gebruiken maar ook geschikt is voor de badkamer. Vooral de Vibia plafondlamp en de Flos plafondlamp zijn erg populair. De meeste buiten plafondlampen zijn duurzaam en energiezuinig. Heb jij je favoriete design plafondlamp al ontdekt? Laat je verrassen door onze collectie.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-33 van 33 producten Sorteren op 1-33 van 33 producten Terug naar boven

Hoe kies je een buitenwandlamp uit?

Het is van belang dat een designwandlamp voor buiten uiteraard bestand is tegen regen en vuil. Dit kun je beoordelen door naar de IP-waarde van een lamp te kijken. Deze moet minimaal 44 zijn om de soms barre weersomstandigheden te kunnen weerstaan. Je kunt de IP-waarde vinden bij de technische informatie van een designlamp. Verder is het verstandig om van tevoren te bepalen wat het doel is van de wandlamp. Moet hij functioneel zijn om het zicht te vergroten in het donker? Of zoek je een wandlamp ter decoratie die een mooi lichteffect op de muur bewerkstelligt? Als je dit weet, is het een stuk makkelijker om een buitenwandlamp te vinden die aan je wensen voldoet.

Wandlampen met een functioneel karakter voor buiten

Lampen zijn altijd functioneel, ze helpen je zien in het donker. Wanneer je thuiskomt in het donker is het wel zo fijn als je tuin verlicht is. Zo loop je niet over de pas geplante bloemen en hoef je niet op zoek naar de voordeur. De collectie buitenwandlampen heeft daarom ook veel functionele niet al te opvallende exemplaren. Voor wanneer je van een minimalistische stijl houdt en je huis niet van al te veel versiering wilt voorzien. Neem bijvoorbeeld de Flindt lampen van Louis Poulsen of de My Way lampen van Flos. Ook de Effetto lampen van Artemide zijn met de simplistische kubussen een mooie aanvulling. Handig aan deze collectie is ook wel dat je kunt kiezen welke kant(en) het licht op schijnt. Alleen naar boven, naar boven en beneden of zelfs vier kanten op. Hoe functioneel is dat?

Decoratieve buitenwandlampen van verschillende merken

Dat een designlamp functioneel is hoeft natuurlijk niet te betekenen dat hij niet ook decoratief kan zijn. De buitenruimte is een plek die we bij voorbaat graag versieren met bijvoorbeeld bloemen, planten of beeldhouwwerken. Maar dat kan dus ook met een van de buitenwandlampen uit dit assortiment. Neem bijvoorbeeld de Monkey wandlamp van Seletti speciaal voor buiten. Met dit hangende aapje lijkt je tuin al snel op een tropische jungle. En dat terwijl de Melt wandlamp van Tom Dixon meer een sieraad voor buiten is. De organische glimmende vorm in verschillende kleuren is een echte eyecatcher. Voor de liefhebbers van de klassieke look zijn er natuurlijk ook decoratieve lampen te vinden, zoals de Santorini lamp van Marset. Weet je al welke wandlamp je tuin, balkon of terras compleet maakt?

Buitenwandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle buitenwandlampen van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar buitenwandlampen van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.