Hoekzetels

Design hoekzetels

Met design hoekzetels kun je een ruimte efficiënt benutten. En ondertussen is zo’n uitvoering ook net wat gezelliger in plaats van dat je met zijn allen op een rijtje naast elkaar zit op een standaardzetel. Los daarvan bieden hoekzetels vaak wat meer comfort. Denk bijvoorbeeld aan een hoekzetel met chaise longue. Dat stuk is vaak lekker breed waardoor je prima met zijn tweetjes languit televisie kan kijken en dat zonder dat je elkaar in de weg ligt. Het Nederlandse merk Design on Stock heeft een rijkelijk gevuld assortiment boordevol hoekzetels. En elk zien ze er toch net weer even wat anders uit. Ga jij voor een strakke hoekzetel met rechte pootjes en (rug)leuningen of kies je liever voor een vriendelijk gevormde hoekzetel met ronde afwerkingen? Dit is onder meer afhankelijk van de sfeer die jouw zetel moet uitstralen en hoe deze hoekzetel tot zijn recht komt in jouw interieur. Bekijk het complete aanbod en laat je verrassen door de mogelijkheden.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 49 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 49 producten Terug naar boven

Kies jouw favoriete design hoekzetel

Het mag wel duidelijk zijn dat de opties voor een hoekzetel eindeloos zijn. Dat betekent dat het niet alleen lastig is om een hoekzetel te vinden van het merk dat je mooi vindt en uiteraard de uitstraling van dit meubel. Sterker nog, daarna komt misschien nog wel het moeilijkste onderdeel van jouw zoektocht naar een zetel: voor welke kleur en soort stof ga je? Om te kiezen uit het ruime aanbod hoekzetels, hebben we een aantal handigheidjes voor je op een rijtje gezet die de aankoop van een zetel voor jou een stuk vergemakkelijken. Denk als eerst na over de functie van een zetel. Staat hij in een omgeving met veel kinderen, kies dan voor een kindvriendelijke stof. De plaats waar je hoekzetel vervolgens komt te staan, is van invloed op de grootte die je kunt aanschaffen. Je kunt bijvoorbeeld de afmetingen afplakken op je vloer om een beeld te krijgen van hoeveel ruimte je nieuwe zetel inneemt. Het comfort verschilt ook weer bij iedere zetel: de een zit vrij hard terwijl je in een ander lekker neer kunt ploffen. Wat spreekt jou aan? Bekijk hier onze top 10 zetels.

Hoekzetels: van Dutch tot Scandinavisch design

In ons assortiment design hoekzetels vind je zetels van verschillende merken en elk van deze merken kenmerken zich door bepaalde voor dat merk kenmerkende designelementen. Zo zijn de hoekzetels van het Deense merk Normann Copenhagen vrij minimalistisch, functioneel en mooi in hun eenvoud. Laten dat nou net drie typerende kenmerken zijn voor Scandinavisch design. De Nederlandse merken EYYE, BePureHome, WOOOD, Zuiver en FEST Amsterdam hebben elk ook een of meerdere hoekzetels. Zo is de Etcetera zetel van EYYE ideaal voor mensen die wat minder ruimte hebben, want hij laat de omgeving wat groter ogen doordat de hoekzetel hoog op haar pootjes staat. Hierdoor oogt de zetel wat minder robuust en dat komt een wat kleine ruimte ten goede.

Hoekzetels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle hoekzetels van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar hoekzetels van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een designproduct, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.