Naar boven
Sorteren op

1-36 van 479 producten

Design tafelaccessoires

Tafelaccessoires koop je bij Flinders, de winkel voor design meubels, design verlichting en de leukste accessoires. Flinders heeft een grote en unieke collectie design glazen en design schalen van hoge kwaliteit. Bijzondere koffie- en theepotten, karaffen, en dienbladen koop je bij Flinders. Wij hebben de origineelste tafelaccessoires verzameld. Fleur je tafel vandaag nog op!

Tafelaccessoires van bekende merken

Flinders is officieel dealer van een groot aantal merken in tafelaccessoires. Wij garanderen je de beste service, zoals je die gewend bent van de woonspeciaalzaak. Flinders heeft 100% originele producten. Bij ons vind je geen namaak. Flinders is dealer van onder meer AlessiHay, Vitra, Tom Dixon, Normann Copenhagen, Ferm Living en Muuto.

Een mooi opgemaakte tafel, vol met tafelaccessoires

Als je een etentje voor vrienden organiseert, is het natuurlijk leuk om de tafel mooi te dekken. Flinders heeft de leukste tafelaccessoires, die je tafel een boost geven. Zorg dat het tafellinnen niet te druk is. Anders leidt het de aandacht af van het eten (waar het allemaal om gaat). Wij adviseren een wit tafellinnen. Het Table Skin String tafelkleed van Droog is echt bijzonder. Wit, maar met een blauwe twist. Vervolgens kies je de borden en het bestek. Een paar tips in tafeletiquette? Plaats het bestek altijd van binnen naar buiten. Het bestek voor het eerste gerecht (voorgerecht) leg je het meest naar buiten. Messen leg je rechts met de snijkant naar het bord. De lepels leg je met de bolle kant naar onderen aan de bovenkant van het bord. Nu kun je de tafel verfraaien, bijvoorbeeld met prachtige designschalen en mooie glazen. Flinders heeft unieke whiskyglazen en cognacglazen van Normann Copenhagen. Zeker de moeite waard!

Tafelaccessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle tafelaccessoires van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar tafelaccessoires van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Tafelaccessoires
Filters
Merk
Productsoort
Materiaal
Kleur
Herkomst
Prijs
>>
<<
   
Update
Breedte (cm)
>>
<<
   
Update
Lengte (cm)
>>
<<
   
Update