Naar boven
Sorteren op

1-30 van 30 producten

Design bedden van Loof en MDF Italia

Loof is een beddenmerk van Nederlandse bodem. De combinatie van hout en eerlijke materialen haalt direct de natuurlijke look naar boven bij elk van deze design bedden. Door het tijdloze design heb je jarenlang plezier van een bed van dit merk. De bedden van Loof denken met je mee en helpen je waar nodig. Op het hoofdbord kun je bijvoorbeeld je ontbijtje neerzetten of juist je mooiste woonaccessoires tentoonstellen. De bedden van MDF Italia zijn zo strak en minimalistisch en juist hierdoor haal je rust naar je slaapkamer. Dat is precies wat je verdient in een ruimte als deze. Door het prachtige design nodigen de bedden je direct uit om te genieten van het comfort. Bij de design bedden van MDF Italia kun je kiezen voor een bed met of zonder hoofdbord. De bedden zijn allemaal gemaakt van aluminium. Je kunt zelfs kiezen voor verschillende kleurtjes. 

Alles voor je slaapkamer

Naast design bedden hebben we ook andere meubels die een goede aanvulling zijn voor je slaapkamer. Van nachtkastjes tot kledingrekken en van dekbedovertrekken tot bedspreien. De meubels en accessoires zijn niet alleen functioneel, maar maken je slaapkamer ook extra gezellig. En dat is ook wel nodig als je je kleding netjes wil opbergen of wat handige spulletjes kwijt wil op je nachtkastje. Met een kledingrek kun je je mooiste kleding laten zien. Eigenlijk heel zonde om deze op te bergen in een kledingkast. Maar wat heb je nog meer nodig op je slaapkamer behalve een bed? Verlichting mag absoluut niet ontbreken. Bij Flinders hebben we bijvoorbeeld hanglampen en tafellampen die voor wat extra sfeer zorgen, maar tegelijkertijd je ook het licht geven dat je op een bepaald moment nodig hebt. Met ons behang maak je de wanden in je slaapkamer helemaal af.

Design bedden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design bedden van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar design bedden van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bed, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.