Sorteren op

1-36 van 166 producten

Geschikte buitentafellampen van Fatboy

Aangezien kaarsen snel uitwaaien buiten en je geen zin hebt in geklooi met lampenolie, zijn sfeervolle tafellampen speciaal voor buiten een uitkomst. Veel van onze buitentafellampen zijn compact, draadloos en werken op batterijen. De Edison collectie van Fatboy speelt daar goed op in. Een uiterst populair exemplaar is de Edison The Petit tafellamp. Deze designlamp heeft een archetypische lampenvorm die geheel verlicht wordt zodra je hem aandoet met de schakelaar. Zijn grote broer, de Edison The Medium tafellamp, is meteen een stuk groter en kan als buitentafellamp en buitenvloerlamp fungeren. Deze mediumvariant kun je dimmen met een afstandsbediening of via een app op je smartphone. Je kunt dus zittend het licht aanpassen. Ideaal, toch?

Licht om mee te nemen: handige buitentafellampen

Veel van de buitentafellampen zijn oplaadbaar. Superhandig want zo zit je niet met gedoe van een snoer naar een stopcontact. Een andere leuke bijkomstigheid van een oplaadbare lamp is dat je hem eenvoudig een andere plek kan geven. Zo kun je in de winter ook binnen van je mooie designlamp genieten of hem verplaatsen van de tuintafel naar een andere fijne plek in de tuin. De ontwerpen van verschillende modellen hebben daarom een handvat gekregen. Neem bijvoorbeeld de Carrie tafellamp van Menu. Dit minimalistische ontwerp is zo mooi en makkelijk te vervoeren dat je hem overal wel mee naartoe wilt nemen. Ook de FollowMe lamp van Marset kreeg een mooi handvat. Deze is in twee verschillende maten verkrijgbaar en maakt het ontwerp extra stijlvol. 

Buitentafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle buitentafellampen van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar buitentafellampen van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Buitentafellampen
Filters
Merken
Kleur
Prijs
Ontwerper
Lichtrichting
Woonstijl
Herkomst
Lichtbron meegeleverd
Waterdichtheid