Flinders project: Easing


Flinders Project: EasingEasing is een full-service domotica integrator. Het bedrijf is gespecialiseerd in de integratie van elektrische toestellen en functies zoals verlichting, verwarming, airco, ventilatie, zonwering en muziek. Door al deze installaties op één systeem aan te sluiten zorgt Easing ervoor dat je de functies optimaal benut. Dit brengt niet alleen meer comfort met zich mee, maar ook een grotere veiligheid en besparing op de energiekosten. Easing is gevestigd in het plaatsje Paal, niet ver van Hasselt.

De inrichting van de kantoren van Easing is grotendeels verzorgd door de projectmanager van Flinders. Wij leverden onder andere HAY vergaderstoelen en Herman Miller bureaustoelen. 
 

Flinders Project: Easing

Flinders Project: Easing

Flinders Project: Easing

Flinders Project: Easing

Totale projectinrichting door Flinders Projects 

Flinders is de officiële dealer van meer dan 150 meubel- en verlichtingmerken uit Italië, Scandinavië en Nederland in omgeving Amsterdam. Ons merken- en productenaanbod reikt nog veel verder dan de items die online te vinden zijn. Kijk onderaan de merkenpagina om te zien welke merken we nog meer allemaal kunnen leveren. Wij denken graag met je mee over de inrichting van een horecagelegenheid, kantoor, instelling of thuisproject. Mogelijkheden bespreken? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!