Flinders project: Handmade UX


Flinders Project: Handmade UX

Handmade UX is gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het vormgeven en verbinden van diverse digitale platforms als websites en apps. 

Het nieuwe kantoor in Amsterdam is met veel enthousiasme ingericht door Flinders. Wij hebben hiervoor onder andere Herman Miller Aeron bureaustoelen en Muuto Adaptable bureautafels geleverd. Ook de HAY Loop Stand kapstokken, Muuto Unfold hanglampen en de Arco Grid tafel zijn afkomstig uit ons assortiment. Tot slot leverde Flinders diverse Vitra Eames Alu 103 bureaustoelen.  

 

Flinders Project: Handmade UX

Flinders Project: Handmade UX

Flinders Project: Handmade UX

Totale projectinrichting door Flinders Projects 

Flinders is de officiële dealer van meer dan 150 meubel- en verlichtingmerken uit Italië, Scandinavië en Nederland in omgeving Amsterdam. Ons merken- en productenaanbod reikt nog veel verder dan de items die online te vinden zijn. Kijk onderaan de merkenpagina om te zien welke merken we nog meer allemaal kunnen leveren. Wij denken graag met je mee over de inrichting van een horecagelegenheid, kantoor, instelling of thuisproject. Mogelijkheden bespreken? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!