Flinders project: HEMELSby

Flinders Project: HEMELSby

HEMELSby ontwerpt en realiseert interieurprojecten voor zowel bedrijven als particulieren. Dit doen zij door goed te luisteren naar hun opdrachtgevers en te sparren. Creativiteit en kwaliteit zijn hun kernwaarden. Bouwbedrijf HEMELS, FeckenVanGestel en Taste of Colour zijn onderdelen van HEMELSby. 

Flinders is een samenwerking aangegaan met HEMELSby. De onderstaande beelden laten projecten zien van HEMELSby waarin diverse producten die Flinders verkoopt aan bod komen. Op de beelden zijn onder andere verlichting en meubels te zien van enkele bekende merken als Moooi, Tom Dixon en Vitra.

 

HEMELSby

HEMELSby

HEMELSby

HEMELSby

Totale projectinrichting door Flinders Projects 

Flinders is de officiële dealer van meer dan 150 meubel- en verlichtingmerken uit Italië, Scandinavië en Nederland in omgeving Amsterdam. Ons merken- en productenaanbod reikt nog veel verder dan de items die online te vinden zijn. Kijk onderaan de merkenpagina om te zien welke merken we nog meer allemaal kunnen leveren. Wij denken graag met je mee over de inrichting van een horecagelegenheid, kantoor, instelling of thuisproject. Mogelijkheden bespreken? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!