Flinders project: Natuurmonumenten

Flinders Project: Natuurmonumenten


In de Oisterwijkse bossen ontwikkelde Natuurmonumenten een nieuw type bezoekerscentrum, waarbij integratie met horeca centraal staat. Met dit nieuwe bezoekerscentrum wil Natuurmonumenten de beleving van de natuur in de omgeving versterken en een bredere doelgroep aanspreken.Voorheen trok het bezoekerscentrum namelijk weinig bezoekers, terwijl het restaurant dagelijks vele mensen bediende. Het nieuwe onderkomen moet dit in de toekomst ondervangen.

In samenwerking met ontwerpbureau Overtreder W verzorgde Flinders de inrichting van het nieuwe bezoekerscentrum. Hiervoor hebben wij de volgende producten geleverd: HAY About A Chair AAC12 stoelen, HAY About A Chair AAC16 stoelen, HAY About A Chair AAC22 stoelen, HAY Copenhague bijzettafels en HAY Copenhague ronde tafels

Flinders Project: Natuurmonumenten

Flinders Project: Natuurmonumenten

Flinders Project: Natuurmonumenten

Flinders Project: Natuurmonumenten

Totale projectinrichting door Flinders Projects 

Flinders is de officiële dealer van meer dan 150 meubel- en verlichtingmerken uit Italië, Scandinavië en Nederland in omgeving Amsterdam. Ons merken- en productenaanbod reikt nog veel verder dan de items die online te vinden zijn. Kijk onderaan de merkenpagina om te zien welke merken we nog meer allemaal kunnen leveren. Wij denken graag met je mee over de inrichting van een horecagelegenheid, kantoor, instelling of thuisproject. Mogelijkheden bespreken? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!