Flinders Projects: voor architecten, stylisten en projectinrichters

Flinders heeft het perfecte team om u te ondersteunen. U kunt bij ons terecht voor de levering van meubels, verlichting en accessoires voor al uw lopende projecten. Tijdens het project informeren, ontzorgen en denken wij commercieel met u mee. Bij de levering bieden wij een uitstekende service. Flinders kan het meubilair uitpakken, monteren en op de juiste plek plaatsen. Uiteraard nemen wij verpakkingsmateriaal mee naar huis. Flinders Projects kan putten uit een enorm assortiment dat het online aanbod ruim overstijgt. Zo hebben wij meer dan 250 merken in portfolio en meer dan 150.000 producten tot onze beschikking. Denk ook aan duurzaam en refurbished design.

Mogelijkheden bespreken?

We helpen u graag op locatie bij de inrichting van bijvoorbeeld uw kantoor, restaurant of hotel.

>Maartje
Maartje
Accountmanager Projecten België

Waarom Flinders Projects?

  • Persoonlijke aanpak
  • Betrouwbaar en transparant in de communicatie
  • Groot assortiment van +250 merken
  • Grote voorraad designmeubelen (8.000 m2 opslag)
  • Scherpe prijzen

Wat we voor u doen

Meedenken is ons vak

Om de best mogelijke ondersteuning voor uw project te bieden, vernemen wij graag de wensen en verwachtingen. Kom gerust bij ons langs in Zaandam zodat wij elkaar beter leren kennen en u ons uitgebreide aanbod kunt ontdekken.

Offerteaanvraag

Is het gewenst meubilair al bekend en hebt u enkel een scherpe offerte nodig? Deel uw verlanglijst met ons en we komen binnen 24 uur met een aantrekkelijk aanbod.

Levering en installatie

Wij staan voor u klaar en streven ernaar om het volledige proces zo soepel mogelijk te laten verlopen