Flinders project: Restaurant Mezger

Flinders Project: Restaurant Mezger

Restaurant Mezger is een restaurant in Domburg waar twee chefs hun krachten bundelen, kennis delen en uiteindelijk vermenigvuldigen. Ze zien dit als een culinair avontuur waarin ze op elk moment van de dag hun klanten proberen te verrassen met verschillende culinaire hoogstandjes. 

Flinders heeft in samenwerking met Ennik Interieur de inrichting van dit restaurant verzorgd. Het restaurant is onder meer voorzien van hanglampen van Secto Design, kroonluchters van Nemo en hanglampen van Normann Copenhagen. Ook aan het zitcomfort is gedacht. De zitmeubels zijn van &tradition en Pols Potten. Het resultaat van deze prachtige combinatie van meubels en verlichting kun je zien op de onderstaande foto's. 

Totale projectinrichting door Flinders Projects 

Flinders is de officiële dealer van meer dan 150 meubel- en verlichtingmerken uit Italië, Scandinavië en Nederland in omgeving Amsterdam. Ons merken- en productenaanbod reikt nog veel verder dan de items die online te vinden zijn. Kijk onderaan de merkenpagina om te zien welke merken we nog meer allemaal kunnen leveren. Wij denken graag met je mee over de inrichting van een horecagelegenheid, kantoor, instelling of thuisproject. Mogelijkheden bespreken? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!