Werken bij Flinders

ICT

De ICT afdeling bestaat uit gedreven Developers en een Systeem- en netwerkbeheerder die ervoor zorgen dat de websites Flinders.nl en Flinders.be snel en goed bereikbaar zijn op de manier zoals de bezoeker dat wenst. Daarnaast zorgt de Systeem- en netwerkbeheerder ervoor dat alle collega’s optimaal kunnen werken. Denk hierbij aan een goede IT-infrastructuur waarbij internet, (thuis) werkapparatuur en andere aspecten van belang zijn.

De developers zijn continu bezig om vernieuwende aanpassingen aan te brengen, de bezoekerservaring te verbeteren en zo uiteindelijk de conversieratio te verhogen. Van het mooier en beter maken van de website tot ervoor zorgen dat alles 24/7 optimaal verloopt. Met achtergronden in onder meer informatica en applicatie ontwikkeling ligt er voldoende kennis om Flinders naar een hoger niveau te tillen.

Op deze afdeling is er voldoende ruimte om van- en met elkaar te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Er zijn verschillende projecten die één voor één worden aangepakt waardoor er een duidelijke planning en routine is en de taken verdeeld zijn. Daarnaast zijn er opleidingsmogelijkheden om iedereen binnen Flinders verder te laten specialiseren.

Werken bij de afdeling ICT

Software Engineer PHP

  • Afdeling: ICT
  • Aantal uur: 24-40 uur
  • Plaats: Zaandam

Wat zeggen collega’s?

Danny

Bij Flinders werken we met verschillende mooie technieken en programmeertalen. De projecten waaraan gewerkt word zijn hierdoor heel verschillend en uitdagend. Dit kan bijvoorbeeld een nieuwe zoekfunctie op de website zijn die bezoekers nog beter helpt te vinden wat ze zoeken of een nieuwe feature voor een interne applicatie waar collega’s gebruik van maken. Waar je aan werkt zie je gebruikt worden, dit maakt het werk extra leuk!


Frank

Als webdeveloper ben ik bij Flinders constant bezig om ons technische landschap te verbeteren. Gelukkig krijgen we alle ruimte om te werken met de laatste technieken en innovatieve oplossingen. Nieuwe applicaties ontwikkelen die API ontsluiten, data transformeren en wekelijks geven we elkaar lighting talks om kennis te delen. Het ICT team binnen Flinders is constant bezig om zich te verbeteren en ik mag daar gelukkig een onderdeel van zijn!


Werken bij gids Alles over Flinders Lees de werken bij gids ICT