Tuintrend: Classical Sunday

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends
Op een klassieke zondag breng je je tijd het liefst door met familie en vrienden. Ultiem genieten in eigen tuin terwijl je tafelt op restaurantniveau. In deze setting eisen tuinmeubels de hoofdrol op. Naast het perfecte zitcomfort stralen ze warmte en klasse uit. In deze luxe tuintrend zien we veel teakhout terugkomen en dat materiaal heeft van nature een warme, zonnige uitstraling. Om het helemaal af te maken, kies je voor zitkussens waardoor jouw meubels van alle gemakken voorzien zijn. Door te kiezen voor stoelen, verlichting en accessoires in de kleuren beige, off white en warm grijs creëer je een stijlvolle, klassieke uitstraling. Deze tuintrend tilt jouw tuin, balkon of (dak)terras in zijn geheel naar een hoger niveau.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze tuintrend

Om deze trend naar je eigen tuin, balkon of (dak)terras te halen, dragen teakhouten tuinmeubels graag een steentje bij. Met zitkussens erop kun jij optimaal genieten op stijlvolle meubels. De focus ligt op neutrale, warme kleuren, strakke afwerkingen, een luxe uitstraling en soms wat robuuste details. We hebben een selectie producten uit ons assortiment geselecteerd die helemaal thuishoren in de tuintrend Classical Sunday. Ben jij ook gecharmeerd van zorgeloos genieten in het bijzijn van optimaal comfort?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de tuintrend Classical Sunday? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.