Naar boven

Design voor elke woonstijl

Bij Flinders heb je de keuze uit 36.000+ bijzondere woonproducten van merken uit onder meer Scandinavië, Italië en Nederland. Elk designproduct kenmerkt zich door één of meerdere woonstijl(en). Zo voelt de een zich thuis in een stoer interieur met vooral industriële producten terwijl bij de ander de voorkeur uitgaat naar een rustig en natuurlijk interieur vol Scandinavische producten. Een mix in woonstijlen kan ook om het totaalplaatje compleet te maken en aan de woonwensen van elk familielid te voldoen. In je zoektocht naar de producten die passen bij de woonstijl(en) die je mooi vindt, maken we het je graag zo eenvoudig mogelijk. Daarom hebben we elk product uit ons assortiment gekoppeld aan een woonstijl. Je ziet in een oogopslag welke producten horen bij jouw favoriete woonstijl(en).

Kies je favoriete woonstijl met bijpassende producten

We hebben een zestal Flinders woonstijlen voor je gedefinieerd: industrieel, Scandinavisch, landelijk, modern, klassiek en bohemian. Ze verschillen van elkaar in materialen, kleuren, vormen en andere elementen. We zien ook woonstijlen die elkaar kunnen versterken en die je goed met elkaar kunt combineren. Denk bijvoorbeeld aan de Scandinavische woonstijl die je kunt mixen met de landelijke woonstijl. Door voor een van de onderstaande woonstijlen te kiezen, krijg je te zien welke meubels, lampen en accessoires erbij passen. Heb je al iets moois op het oog?

Woonstijlenquiz met zes Flinders woonstijlen

Kom je er graag achter welke woonstijl bij jou past? Doe dan onze Flinders woonstijlenquiz en ontdek binnen een paar minuten in wat voor interieur jij je thuis voelt. Je krijgt een elftal vragen en per vraag zie je een zestal beelden. Door elke vraag te beantwoorden met het beeld dat het best je woonsmaak omschrijft, verschijnt na de laatste vraag de voor jou ideale woonstijl die je als basis kunt nemen bij het inrichten van je interieur. We kunnen ons alles voorstellen dat je ook benieuwd bent welke kleuren bij welke woonstijlen passen. Bij elke woonstijl vind je alles over onder andere bijpassende kleuren van Farrow & Ball.

Hoe pas je een woonstijl toe in je interieur?

Om je woning onder te dompelen in een (nieuwe) woonstijl of een mix van meerdere woonstijlen, is het handig dat je weet welke woonstijl bij je past. Via onze woonstijlenquiz kom je er precies achter welke woonstijl aansluit op je woonsmaak. Elke Flinders woonstijl hebben we tot in detail uitgewerkt zodat je precies ziet met welke kleuren, producten en materialen je aan de slag kunt om de stijl toe te passen in je eigen woning. Als je er niet uitkomt, kun je ook een afspraak maken voor een vrijblijvend interieuradvies bij Flinders in onze woonwinkel in Zaandam waar onze interieuradviseurs je graag helpen.