Tijdloos design van ClassiCon

ClassiCon is een Duits designmerk en is in 1990 opgericht door Stephan Fischer von Poturzyn. De collectie bestaat uit meubels, verlichting en accessoires. Lekker veel variatie en je vindt er alle ingrediënten binnen handbereik om jouw huis om te toveren tot een stijlvol interieur vol design. Als je ClassiCon koopt weet je zeker dat je een kwalitatief designstuk in huis haalt. Degelijkheid en betrouwbaarheid zijn namelijk merkwaardige eigenschappen van het label. Alleen hoogwaardige materialen worden verwerkt in de producten. Tijdloosheid is een belangrijk begrip, maar ondanks dat wordt er altijd rekening gehouden met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van techniek en design. Je hebt dus altijd een modern meubelstuk in je huis staan waar je niet op uitgekeken raakt. Wat wil je nog meer?

ClassiCon vloerlampen voor in de kleinste hoekjes

We hadden het net al over de Lantern vloerlamp van ClassiCon, maar wij hebben je nog niet verteld dat deze verkrijgbaar is in twee verschillende maten. Naast dat je hem in medium kunt kopen, maakt de ClassiCon Lantern Large vloerlamp ook onderdeel uit van de collectie. De grotere uitvoering van deze bijzondere verschijning. Deze lamp heeft een hoogte van 170 centimeter en een breedte van 28 centimeter. Het frame is verkrijgbaar in een naturel kleur of geborsteld massief messing. De kap is gemaakt van handgeblazen glas met een grijze afwerking. Ken je de ClassiCon Tube vloerlamp LED al? Een merkwaardige lamp in de vorm van een koker. Door de smalle vorm kan deze lamp zelfs de kleinste hoekjes van licht voorzien. De lamp is gemaakt van verchroomd staal en heeft een plastic fitting.

ClassiCon vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van ClassiCon. Dat betekent dat wij alle ClassiCon vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.