Hospitalitybranche en Flinders

Bent u op zoek naar een nieuw interieur voor uw hotel, restaurant, café of cateringbedrijf? Dan bent u bij Flinders aan het juiste adres. Wij vertalen uw wensen naar een inrichting die bij u past. Wij hebben recht van spreken, Flinders exploiteert zelf al jarenlang een succesvol café/restaurant in Groningen. Hospitality zit in ons bloed! Bekijk het Flinders café.

Onze visie op de hospitalitybranche

Elk horecabedrijf of hotel is uniek. Er is ook geen standaardoplossing voor hospitality in de brede zin van het woord. Het gaat om de totale beleving van uw gasten. Daarbij is gedrag van uw medewerkers (gastvrijheid) als ook de inrichting van groot belang. Wij willen, samen met u, een inrichting creëren die past bij de identiteit van uw bedrijf. Hierdoor voelen klanten zich prettig en zullen ze meer besteden. Het is onze passie om uw wensen te vertalen naar een interieur dat past bij uw identiteit en budget. Daarnaast nodigen wij u graag uit in onze showroom te Zaandam om alle meubelen uit te proberen en inspiratie op te doen.

U kunt gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar.

Neem nu contact op.

Mogelijkheden bespreken?

We helpen u graag op locatie bij de inrichting van bijvoorbeeld uw kantoor, restaurant of hotel.

>Maartje
Maartje
Accountmanager Projecten België

projecten

De inrichting laten verzorgen door Flinders

U kunt bij Flinders terecht voor al uw wensen rondom horeca- of restaurantinrichting. Wij vertalen uw wensen naar een concept. Om tot de perfecte inrichting van uw hotel, café of restaurant te komen, zijn wij u van dienst met de volgende activiteiten:

  • Moodboard maken ter inspiratie
  • Proefplaatsingen van meubelen
  • Interieurplan opstellen inclusief tekeningen op schaal
  • Verlichtingsplan opstellen
  • Leveren en monteren van de meubels

project

Waarom Flinders voor uw inrichting?

  • Ervaren specialisten pur sang. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en geven gedegen adviezen rondom hospitality;
  • Dealer van meer dan 250 designmerken en 100.000+ interieurproducten. Complete collectie meubelen, verlichting en decoratieve accessoires die passen bij uw identiteit, wensen en budget;
  • Betrouwbaar & hulpvaardig. Wij zijn er om u te helpen. Dat betekent ook dat we eerlijk zijn over levertijden en garantietermijnen. Mocht een item onverhoopt niet bevallen, dan ruilen we het om voor wat anders. Daarnaast opereren wij onafhankelijk en zijn we niet gebonden aan een specifieke leverancier;
  • Persoonlijke benadering. Wij luisteren naar uw wensen en gaan voor een persoonlijke aanpak. Uw identiteit, voorkeuren en budget zijn voor ons het startpunt van de samenwerking.

Door Flinders voltooide projecten

Flinders heeft de afgelopen jaren een groot aantal projecten uitgevoerd voor hotels, cafés en restaurants. Zo waren wij betrokken bij de (her)inrichting van Loetje (Bergen aan Zee), De Bajes (Amsterdam) en Van der Valk (Enschede). Voor een overzicht van alle projecten kijkt u op de pagina Projecten.

project-flinders

project-flinders

Meer dan 100.000+ producten in collectie

Flinders is de officiële dealer van meer dan 250 designlabels. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.