Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Kingpin collectie Kingpin collectie

Wheel collectie Wheel collectie

Hanglampen Hanglampen

Sorteren op 1-19 van 19 producten Sorteren op 1-19 van 19 producten Terug naar boven

Prestigieuze Sustainable Lighting Product Award winnaar

In 2020 heeft JAPTH de prestigieuze Sustainable Lighting Product Award gewonnen met de Wheel hanglamp van Richard Hutten. JAPTH heeft de winst te danken aan het ontwerp van de meest revolutionaire en duurzame designproducten als innovatief en duurzaam designmerk. De Wheel lampen worden in Nederland geproduceerd en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hiermee scoort de Wheel lamp vol overtuiging op vijf van de zes criteria van de award. De lamp is gemaakt van hergebruikte materialen die in de basis al circulair zijn, zoals staal, aluminium en acrylaat. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van lijm in het productieproces, kan de lamp eenvoudig gerepareerd worden en gedemonteerd na de afloop van de levensduur van de lamp. Hierdoor blijven de materialen waardevol en kunnen ze hergebruikt worden.  Met de Wheel lamp haal je dus een unieke en veelzijdige lamp in huis, die ook nog eens hartstikke duurzaam is.

De pure perfectie van JAPTH

JAPTH streeft ten aller tijde naar perfectie. Dit doen zij door samenwerkingen aan te gaan met zowel bekende Nederlandse ontwerpers als jong aanstormend talent van eigen bodem. Zo heeft ontwerper Dafna Laurens voor JAPTH de Kingpin serie ontwikkeld. Deze lamp verlicht als multifunctioneel ontwerp met roterende LED modules iedere kamer, en creëert daarbij een uniek lichtspel. Met de Dodeca hanglamp heeft ontwerper Willem Schouten zowel een complex als minimalistisch ontwerp gecreëerd. Met zijn perfecte wiskundige vorm en LED geïntegreerd in het armatuur laat de Dodeca natuurlijk licht door en vormen zich dynamische schaduwen als de lamp aan staat. De missie van JAPTH is: LED is leidend. In samenwerking met geweldige ontwerpers weet JAPTH haar missie altijd uit te stralen.

JAPTH bij Flinders

Flinders is officieel dealer van JAPTH. Dat betekent dat wij alle producten van JAPTH kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van JAPTH en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij JAPTH. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van JAPTH veilig en vertrouwd online bestelt.