Menu Norm theepot
Nog 2 in voorraad
 
€ 69,95
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Menu Norm theepot

Omschrijving

De Norm theepot is ontworpen door Norm voor Menu.

De Norm theepot van Menu zit al aan tafel op je te wachten als je thuiskomt van je werk of school. Norm is het Deense architecten- en ontwerpbureau dat het design voor deze theepot bedacht. Bijzonder in het moderne ontwerp met technische precisie van de Norm theepot is het thee-ei, dat in het midden van de theepot zit. Je haalt het aan een kunststof koordje omhoog, wanneer de thee voldoende is getrokken. Zo zet deze theepot de thee precies zoals jij wilt en in welke smaak je wilt.

De Norm theepot van Menu is gemaakt van glas en roestvrij staal. Hij is vaatwasmachinebestendig maar handwas wordt wel aangeraden. De inhoud van deze theepot is 1,5 liter.

Zoek je naast de Norm Theepot van Menu een andere theepot van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Menu. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Norm Theepot, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Glas, Roestvrijstaal
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Merk Menu
Productsoort (filter) Menu theepotten, Menu accessoires
Ontwerper Norm
Afmetingen (h) 20 x (Ø) 16 cm
Opmerking inhoud: 1,5 liter

Sfeerafbeeldingen

Menu Norm theepot
Menu Norm theepot
Menu Norm theepot
Menu Norm theepot
Menu Norm theepot
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven