Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Spiegels Spiegels

Meyer collectie Meyer collectie

Bijzettafels Bijzettafels

Tafels Tafels

Sorteren op 1-36 van 95 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 95 producten Terug naar boven

Over Objekte Unserer Tage – O.U.T

Het in Berlijn gevestigde Objekte Unserer Tage is in 2015 opgericht. Het relatief jonge designlabel heeft, zoals de naam al aanduidt, als doel om functioneel en hoogwaardig design te creëren voor de designliefhebbers van nu. Het label speelt in op de praktische en emotionele behoeften rondom design en combineert deze met doordachte en verfijnde ontwerpen van het designteam. Het diverse team achter Objekte Unserer Tage is gepassioneerd en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Ze steken hart in ziel in alle geweldige collecties die ze creëren. De meubels en woonaccessoires van dit vrolijke en bijzondere label onderscheiden en kenmerken zich met een eigentijds en expressief karakter waar je niet omheen kunt. De items van Objekte Unserer Tage zijn duurzaam, sociaal en ecologisch verantwoord, functioneel en natuurlijk ontzettend stijlvol.

Made in Germany

Het complete productieproces van alle meubels en woonaccessoires van Objekte Unserer Tage speelt zich in Duitsland af. Zo werkt het in Berlijn gevestigde designlabel op eerlijke wijze samen met lokale, familie gerunde en ambachtelijke bedrijven die al generaties lang meegaan. De vakkennis en de voorliefde voor hoogwaardige materialen worden gecombineerd met innovatieve technieken en ontwerpen. Deze samensmelting tussen oud en nieuw resulteert in functionele, praktische items van hoge kwaliteit waar je jarenlang van kunt genieten zoals de veelzijdige en stijlvolle Meyer tafels of de Wagner serie met prachtige eetkamerstoelen. Het label roept met gepaste trots dat al hun items Made in Germany zijn. Het is voor hen geen loze kreet maar een statement die aantoont dat Objekte Unserer Tage als label de verantwoordelijkheid draagt om transparant, duurzaam en eerlijk te zijn.

Stellar Works bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Objekte Unserer Tage. Dat betekent dat wij alle Objekte Unserer Tage producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Objekte Unserer Tage en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Objekte Unserer Tage. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Objekte Unserer Tage veilig en vertrouwd online bestelt.