Sorteren op

1-36 van 101 producten

Culturen als inspiratiebron voor GamFratesi

GamFratesi behoort tot de nieuwste generatie meubelarchitecten. De ontwerpen van het ontwerpersduo kenmerken zich door de samensmelting van traditie en vernieuwing. Naar eigen zeggen balanceert hun werk tussen het traditionele en het verrassende. Vaak is er een kleine verandering of een bepaald detail nodig om een uitdrukking te bereiken of te breken. GamFratesi werkt volgens een Scandinavische benadering als het gaat om de ambachten, eenvoud en functionalisme. Uit de Italiaanse manier van werken pakken zij de elementen emotie en storytelling. Contrasten zijn vaak de inspiratiebron voor GamFratesi. Het duo studeert, onderzoekt en beweegt constant tussen de twee landen en dat is ook terug te zien in het werk.

GamFratesi voor onder andere HAY en Gubi

GamFratesi ontwerpt voor verschillende merken en ontwerpt ook veel verschillende producten. Zo kun je heel je woonkamer inrichten met meubels die zijn ontworpen door dit duo. Neem bijvoorbeeld de HAY Silhouette bank 3 zits met stalen onderstel voor in de zithoek. Plaats daar de elegante salontafel van Gubi bij en maak het helemaal af met de TS poef van Gubi. Naast HAY en Gubi heeft GamFratesi ook ontworpen voor Louis Poulsen, Lightyears en nog vele andere merken. Heb jij al een favoriet product op het oog?

GamFratesi bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van GamFratesi. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van GamFratesi en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of contacteer ons via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.