Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Bedden Bedden

Zitzakken Zitzakken

Slaapbanken Slaapbanken

Sorteren op 1-36 van 43 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 43 producten Terug naar boven

Karup Design: gedreven door passie

Al meer dan veertig jaar staat Karup Design synoniem voor vooruitstrevende en elegant verfijnde Scandinavische meubelontwerpen. De geschiedenis van Karup Design vindt zijn oorsprong in 1972, toen de visionaire oprichter Preben Christensen begon met het met de hand vervaardigen van meubelstukken in zijn kelder in Denemarken. Gedreven door een diepgewortelde liefde voor vakmanschap en een voortdurende drang naar innovatie, groeide Karup Design al snel uit tot een vooraanstaand merk in de meubelsector. Door de jaren heen heeft Karup Design internationale erkenning gekregen als symbool van tijdloos design en vakmanschap. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door Anders Stampe: de eigenaar en tweede generatie CEO. Onder zijn leiding worden alle meubelstukken wereldwijd gekoesterd door klanten die streven naar een unieke mix van schoonheid, functionaliteit en duurzaamheid.

De ambachtelijke tradities van Karup Design

Bij Karup Design zijn ze trots op hun erfgoed van meer dan vier decennia waarbij hun passie voor meubelontwerp wordt gecombineerd met de tijdloze esthetiek van Scandinavië. De meubelstukken worden met precisie gemaakt in hun ateliers in Denemarken waar ambachtelijke tradities samenkomen met innovatieve productiemethoden. Elk stuk wordt zorgvuldig vervaardigd door vakmensen die gepassioneerd zijn over het leveren van kwaliteit en comfort. Een ander belangrijk punt voor Karup Design is hun toewijding aan duurzaamheid. Ze streven ernaar om milieuvriendelijke materialen te gebruiken en de productieprocessen zo efficiënt mogelijk te maken. Op deze manier kunnen ze niet alleen hoogwaardige meubels leveren, maar ook een positieve impact hebben op de planeet. Of je nu op zoek bent naar een multifunctionele slaapbank, een comfortabele zitzak voor je woonkamer of een stijlvolle eettafel voor je keuken, bij Karup Design vind je het allemaal.

Karup Design bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Karup Design. Dat betekent dat wij alle producten van Karup Design kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.