hero image

Roberto Palomba

De Italiaanse Roberto Palomba ontwerpt al jaren voor verschillende merken zoals voor Bisazza, Foscarini, Salviati en Zanotta. Dit doet hij vooral in samenwerking met Ludovica. Samen hebben zij ook Palomba Serafini Associati opgericht. Enkele bekende ontwerpen van Palomba en Ludovica zijn de Birdie vloerlamp en de Gregg hanglamp voor het Italiaanse designmerk Foscarini. Palomba en Ludovica horen in het ontwerpersportfolio van Foscarini thuis en hebben ondertussen al heel wat betekend voor dit merk. Andere bekende ontwerpen zijn bijvoorbeeld de Rituals lampen. Het duo heeft meerdere grote onderscheidingen in ontvangst mogen nemen. Dit zijn bijvoorbeeld de Compasso d’Oro Award, Red Dot Award en Design Plus Award.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-19 van 19 producten Sorteren op 1-19 van 19 producten Terug naar boven

Ontwerpersduo Palomba en Ludovica

In 1944 richten Palomba en Ludovica samen Palomba Serafini Associati op. Het kantoor zit gevestigd in Milaan en houdt zich bezig met wereldwijde designprojecten voor architecten en interieur. De filosofie van dit ontwerpersduo is om items te maken die direct communiceren met de mensen die ze kiezen. Op deze manier ontstaat volgens Palomba en Ludovica een intieme en langdurige relatie en zijn de ontwerpen tegelijkertijd duurzaam. De onderscheidende kracht van Palomba en Ludovica is het vermogen om de hedendaagse visie op de samenleving en behoeften te combineren met de kennis van historische en culturele wortels van design.

Roberto Palomba bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten Roberto Palomba. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Roberto Palomba en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of contacteer ons via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.