hero image

Samuel Wilkinson

Samuel Wilkinson heeft een enorme toewijding voor het ontwerpen van interessante objecten en ruimtes. Hij is altijd op zoek naar een frisse dynamische benadering van een vorm of functie. Verder heeft hij ook diepgaande kennis over materialen en fabricage. Dit helpt hem bij het verleggen van grenzen en het bereiken van een hoog niveau van detail en vakmanschap. Samuel Wilkinson werkt zowel aan consumentenproducten als interieurs en openbare ruimtes. Deze collectie geeft een impressie van de producten die hij ontwerpt en op de markt brengt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

2008 als hoogtepunt voor Samuel Wilkinson

Samuel Wilkinson studeerde in 2002 af in Furniture and Related Product Design aan het Ravensboure College of Art & Design. Tijdens zijn studie won Samuel Wilkinson al verschillende designprijzen waaronder de RSA Awards en D&AD New Blood Awards. Na zijn studie ging hij direct aan het werk en werkte hij voor toonaangevende adviesbureaus zoals Tangerine, PearsonLloyd en Conran. Hij heeft gewerkt aan verschillende bekroonde projecten voor toonaangevende klanten zoals British Airways, Audi, LG en Samsung. In 2008 richtte Samuel Wilkinson zijn eigen ontwerpstudio op en voltooide hij zijn grootste ontwerpwerk L’arbre de Flonville in het Zwitserse Lausanne. Dit ontwerp bestaat uit een stadsplein met een sculpturale metalen boom van 16 meter omringd met banken.

De tuin in met Samuel Wilkinson

Samuel Wilkinson heeft verschillende ontwerpen gemaakt variërend van verlichting tot badkamers en van horloges tot pleinen. Daarnaast heeft hij ook veel meubels ontworpen waaronder diverse tuinmeubels voor Emu. Dit is een Italiaans designmerk dat is gespecialiseerd in metalen tuinmeubelen. Voor dit merk heeft Samuel Wilkinson onder andere de Urban collectie ontworpen. Alle meubels uit deze collectie zijn gemaakt van aluminium waardoor ze licht zijn qua gewicht en je ze makkelijk kunt verplaatsen en opbergen. Wissel de Urban Armchair tuinstoel af met de Urban Chair tuinstoel en creëer een speels geheel. Met de Urban Square Table tuintafel 80x80 maak je jouw tuinset helemaal af en kan je gaan genieten op je terras, in je tuin of op je balkon.

Samuel Wilkinson bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Samuel Wilkinson. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Samuel Wilkinson en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 03 808 37 05 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of contacteer ons via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.