Flinders project: Sonos München

Flinders Project: Sonos München

Flinders ging weer aan de slag voor een project in het buitenland en met resultaat: Sonos München. Sonos staat bekend om het draadloze muzieksysteem dat alle kamers van je huis vult met muziek, films en televisie. Design staat bij Sonos hoog in het vaandel zoals te zien in alle producten die zij verkopen. Dit stukje design geven ze ook graag mee aan de inrichting van dit bedrijf. 

In samenwerking met D/DOCK heeft Flinders de designproducten verzorgd voor de ruimtes buiten de kantoren om. D/Dock is daarentegen verantwoordelijk voor het interieurontwerp waar zij de focus hebben gelegd op de werknemers, maar ook de gemeenschap en (niet onbelangrijk) de muziek. Meubels van &tradition, lampen van Lightyears en poefs van Fatboy zijn enkele producten die door Flinders zijn geleverd. De inrichting kun je op de onderstaande beelden bewonderen.

Sonos munchen

Sonos munchen

Sonos munchen

Sonos munchen

Sonos munchen

Sonos munchen

Totale projectinrichting door Flinders Projects 

Flinders is de officiële dealer van meer dan 150 meubel- en verlichtingmerken uit Italië, Scandinavië en Nederland in omgeving Amsterdam. Ons merken- en productenaanbod reikt nog veel verder dan de items die online te vinden zijn. Kijk onderaan de merkenpagina om te zien welke merken we nog meer allemaal kunnen leveren. Wij denken graag met je mee over de inrichting van een horecagelegenheid, kantoor, instelling of thuisproject. Mogelijkheden bespreken? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!