• Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-30 van 30 producten Sorteren op 1-30 van 30 producten Terug naar boven

Over Squarely Copenhagen

Squarely Copenhagen is een verfrissend, Deens designlabel dat door Agnieszka Szwarczewska is opgericht. Szwarczewska is een architect die zich sinds jaar en dag bezighoudt met duurzame bouwprojecten. Op een dag besloot ze echter, dat het tijd was om zich te focussen op hetgeen wat zij ‘uitgebalanceerd design’ noemt: design dat zich mens en natuur dichter bij elkaar brengt en design dat de mens het gevoel geeft dat ze omgeven zijn door de natuur. Ze combineerde haar expertise, haar visie en haar liefde voor Deens design en ontwikkelde een design plantenbak met waterreservoir. Deze plantenbak groeide uit tot Squarely Copenhagen: een designlabel waar je terecht kunt voor een stijlvolle, zelfwaterende bloempot, een houten plantenbak op wielen en nog veel meer.

Squarely x Sustainability

Wanneer je aan Squarely Copenhagen denkt, denk je aan bloempotten en plantenbakken met een unieke zelfwaterende technologie en Deens design. Praktische en stijlvolle items waardoor jouw bloemen en planten kunnen uitgroeien tot hun volle potentie. Waardoor jij kunt genieten van hun schoonheid en hun uitzonderlijke kwaliteiten. Bij Squarely geloven ze in een toekomst waarin de mens zich ontspannen, vitaal en gezond voelt en omringd is door groeiende en bloeiende natuur die voor zichzelf zorgt. Het is dan ook niet gek dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat. De items van Squarely zijn dan ook van hoge kwaliteit gemaakt en worden uitsluitend van hout gemaakt dat van andere fabrikanten en producties af komt. Door alles binnen Europa te fabriceren, ben je gegarandeerd van een duurzame en hoogwaardige, plantenbak met waterreservoir.

Squarely bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Squarely. Dat betekent dat wij alle producten van Squarely kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Squarely en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Squarely. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.