Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-29 van 29 producten Sorteren op 1-29 van 29 producten Terug naar boven

Het verhaal achter Tapis Petit

Het is nog maar kort geleden dat de oprichtster Annemiek Wessels Boer van Tapis Petit haar droom achterna ging. In 2019 is het merk gelanceerd en daar zijn wij, bij Flinders, ontzettend blij mee. Met gevoel voor handel en een grote passie voor interieur maakt Tapis Petit originele kindervloerkleden. In elk ontwerp staat het balans tussen kwaliteit en de juiste kleurcombinaties centraal. Dit maakt dat de kleden langdurig mee gaan en duurzaam zijn. Elk vloerkleed is van zichzelf stijlvol en kan worden neergelegd in verschillende ruimtes. De afmetingen zijn bescheiden dus al snel geschikt voor slaapkamer, badkamer en/of hal. Dat de oprichtster wel raad weet met kleurcombinaties zie je aan het Tim vloerkleed, waarbij de opvallende kleuren in allerlei interieurstijlen zeer elegant op gaan.

Een Tapis Petit vloerkleed is Fair-Trade

Aangezien Tapis Petit startte met accessoires voor kinderkamers, kan het merk natuurlijk niet anders dan denken aan de toekomstige generaties. Het merk staat voor sociale gelijkheid, veilige arbeidsomstandigheden en bescherming van het milieu. Dit betekent dat alle kindervloerkleden volgens het Fair-Trade principe geproduceerd worden. Eigenaresse Annemiek heeft zelf heel wat kleine fabrieken bezocht om er zeker van te zijn dat haar verantwoordelijkheidsgevoel gewaarborgd wordt. De meeste kleden worden zelfs handgemaakt, zo ook het Leopard vloerkleed, wat overigens een super schattig en rond kindervloerkleed is voor in een jungle kamer. Tevens kunnen bijna alle kleden in de wasmachine. Op deze manier blijven de vloerkleden mooi en gaan ze langer mee. Een aankoop van een Tapis Petit vloerkleed is dus eerlijk en duurzaam!

Tapis Petit bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tapis Petit. Dat betekent dat wij alle producten van Tapis Petit kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tapis Petit en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Tapis Petit veilig en vertrouwd online bestelt.