Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Tafels Tafels

Kasten Kasten

Fauteuils Fauteuils

Banken Banken

Sorteren op 1-36 van 70 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 70 producten Terug naar boven

Kindvriendelijke opbergers van vtwonen

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen: opruimen. Dat geldt net zo goed voor de allerkleinsten onder ons. In deze collectie van vtwonen vind je verschillende opbergers die het net even een tikkeltje makkelijker maken voor je kind om na het spelen het speelgoed gewoon weer op te bergen. Dit kan uitstekend in de vtwonen Store kast. Met een breedte van 119 centimeter, een diepte van 56 centimeter en een hoogte van 185 centimeter ben je er in elk geval zeker van dat er genoeg ruimte is. In deze kast kun je ook de kinderkleding ophangen. Zo slingert dat tenminste niet door de slaapkamer heen. Twee vliegen in één klap, daar houden we van bij Flinders. Je kunt er ook voor kiezen om de vtwonen Locker kast in te zetten.

Blikvangers van vtwonen meubels

Laten we beginnen met de vtwonen Spider kruk. Het onderstel alleen al zorgt voor een glimlach op jouw gezicht. Laat staan dat hij je ook voorziet van een fijne, flexibele zitplaats. Deze kruk zet je namelijk eenvoudig neer op de plek waar je hem echt nodig hebt. Het design van de vtwonen Teach eetbank brengt je misschien weer even terug naar de basisschooltijd. Dat snappen wij maar al te goed, want het design doet je daar vast aan denken en de naam van deze zitplaats zorgt daar ook voor. Toch is dit niet bij uitstek de plek waarop je moet leren. Je kunt hem ook prima aan je eettafel aanschuiven wanneer je bijvoorbeeld wat zitplaatsen te weinig hebt. Een ander product dat jullie niet mogen missen is de vtwonen Circle XL tafel 150.

vtwonen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van vtwonen. Dat betekent dat wij alle producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van vtwonen veilig en vertrouwd online bestelt.