vtwonen

Het merk vtwonen begon vijftig jaar geleden als maandelijkse hobbygids. Intussen is het één van de belangrijkste autoriteiten op het gebied van wonen in Nederland. Met een magazine, website en blog hebben ze veel huishoudens geïnspireerd en sinds 2014 zijn ze ook op televisie aanwezig. Intussen blijft het merk vtwonen groeien en bieden ze zelf ook een enorm uitgebreide lijn producten voor in en rondom je woning. Bij Flinders vind je onder andere selecties uit de vtwonen Grip serie en de vtwonen Junior serie. In deze series vind je meubelen die je nodig kan hebben om je slaap- of kinderkamer mee in te richten. Van salontafels en krukjes tot aan de collectie speciaal voor kinderen. Met deze collectie meubels richt je de kinderkamer eenvoudig, mooi en functioneel in. Wil je meer van vtwonen zien? Bekijk het complete aanbod: bijzettafelstafels en krukken. 

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-25 van 25 producten

Kindvriendelijke opbergers van vtwonen

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen: opruimen. Dat geldt net zo goed voor de allerkleinsten onder ons. In deze collectie van vtwonen vind je verschillende opbergers die het net even een tikkeltje makkelijker maken voor je kind om na het spelen het speelgoed gewoon weer op te bergen. Dit kan uitstekend in de vtwonen Store kast. Met een breedte van 119 centimeter, een diepte van 56 centimeter en een hoogte van 185 centimeter ben je er in elk geval zeker van dat er genoeg ruimte is. In deze kast kun je ook de kinderkleding ophangen. Zo slingert dat tenminste niet door de slaapkamer heen. Twee vliegen in één klap, daar houden we van bij Flinders. Je kunt er ook voor kiezen om de vtwonen Locker kast in te zetten.

Blikvangers van vtwonen

Laten we beginnen met de vtwonen Spider kruk. Het onderstel alleen al zorgt voor een glimlach op jouw gezicht. Laat staan dat hij je ook voorziet van een fijne, flexibele zitplaats. Deze kruk zet je namelijk eenvoudig neer op de plek waar je hem echt nodig hebt. Het design van de vtwonen Teach eetbank brengt je misschien weer even terug naar de basisschooltijd. Dat snappen wij maar al te goed, want het design doet je daar vast aan denken en de naam van deze zitplaats zorgt daar ook voor. Toch is dit niet bij uitstek de plek waarop je moet leren. Je kunt hem ook prima aan je eettafel aanschuiven wanneer je bijvoorbeeld wat zitplaatsen te weinig hebt. Een ander product dat jullie niet mogen missen is de vtwonen Circle XL tafel 150.

vtwonen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van vtwonen. Dat betekent dat wij alle producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van vtwonen veilig en vertrouwd online bestelt. Wij leveren bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van vtwonen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven